Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Μέλος είναι. . . . . ανθρώπινο. . . .Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
-
Οι φωτογραφίες σου βγαίνουν καθαρές;
Μόνο το video βγαίνει θολό;
Την εστίαση την έχεις στο αυτόματα ή στο χειροκίνητο κατα την ωρα λήψης;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Οι φωτογραφίες σου βγαίνουν καθαρές;
Μόνο το video βγαίνει θολό;
Την εστίαση την έχεις στο αυτόματα ή στο χειροκίνητο κατα την ωρα λήψης;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την εχω στο αγγίξτε Όχι στο caf
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι φωτο καλές είναι δεν εχω πρόβλημα. -
Καλημέρα!!!
Στο αγγίξτε ε.... και δηλαδή αγγίζεις, φαίνεται να καθαρίζει αλλά όταν το αναπαράγεις είναι θολό;
Απο rom τι έχεις;
Μήπως έχεις χρησιμοποιήσει λήψη βίντεο με HDR; Αν δεν κάνω λάθος, αυτή η δυνατότητα υπάρχει σε κάποιες ρομ... αλλά μερικοί που την χρησιμοποίησαν έστω και για μια φορά, στην συνέχεια είχαν συνεχώς θολό βίντεο (παιδιά εαν κάνω λάθος συγχωρέστε με... εγώ δεν το είχα ποτέ το HDR σε βίντεο... αλλα κάτι για μόνιμη θολούρα είχε πιάσει το μάτι μου...)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Όχι ρε παιδιά όταν τραβάω βίντεο δεν είναι στο HdR δεν μπορεί να γίνει HD R απλά όταν τραβάω βίντεο και κινούμαι με το κινητό τραβάει θολα δεν είναι καθόλου καλή ποιότητα και το βίντεο είναι πολύ θολο οταν μετακινείσαι με το κινητό ή όταν κουνάς το κινητό και τραβάς βίντεο. έχω τη global developers
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα εχω το redmi note 3 pro το προβλημα μου ειναι οτι στις νυχτερινες φωτογραφιες μου βγαζει σε ολες κοκκινα ματια αν μπορει καποιος να με βοηθησει σας ευχαριστω
-
σταμάτα να τραβάς κουνέλια.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0