Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Τί να σου πώ φίλτατε...εγώ βαρέθηκα να το ψάχνω και έχω συμβιβαστεί με το χάλι...χρησιμοποιώ την μαμά κάμερα και ότι βγάζει.

Υπάρχει στην παρέα και ένα Redmi 3 pro. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι 100 φορές καλύτερες από του Kenzo.

Δηλαδή με την Open Camera είναι διαφορά; Ουσιαστική ή νά 'χαμε να λέγαμε;;;;;;;;

edit

Ώπα. Τώρα είδα την προσθήκη για τον μηδενικό φωτισμό και το φλάς. Αυτό, ΔΕΝ είναι σκηνικό για συγκριτικό.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ναι τώρα λίγο που δοκίμαζα σε συνθήκες φωτισμού δωματίου με λάμπα είναι καλύτερες με την open. Σαφώς και δεν είναι αξιοπρεπές συγκριτικό αλλά όταν βλέπεις το μικρότερο μοντέλο με την ίδια εφαρμογή να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε κάποιες συνθήκες όπως και να χει λες γιατί.
    • Ευτυχώς που εμένα μου λάχανε 2 kenzo από το καλό εργοστάσιο κ δεν είχα τέτοια θέματα.. 8o

Ημερήσιες κρύσταλλο, με φλας εξαιρετικές κ χαμηλό φωτισμό, εκεί που πάσχει δηλαδή, ικανοποιητικοτατες για τα δικά μου δεδομένα. :thumbsup:

Τώρα, άμα λάχαιναν Κένζοι από το τρίτο εργοστάσιο, μπορεί κ να γραφα για τα ίδια χάλια που διαβάζω εδώ μέσα!! :fie:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ποποοοοο πάρλαςςςςςςςςςςςς ..
      Ασταμάτητος μιλάμε...

Είχε το τρίποδα και το παιζε μάγκας...

• πάρλας? 8|

πάρλας εγώ? :chinese:
      άλλα ....τόσα, κ παραπάνω, μηνύματα θέλω να σε φτάσω και......σ' έφαγα!!!!!! lol

• Το δικό μου είναι από το 4ο εργοστάσιο!!!!!! :whistling:

Το θέμα παιδιά είναι ότι όταν λέμε χαμηλό φωτισμό...δεν εννοούμε σκοτάδι ε.

Εννοούμε
      - Ημέρα μέσα στο σπίτι
      - Ημέρα μέσα στο γραφείο
      - Ημέρα μέσα στο αμφιθέατρο του σχολείου
      - Ημέρα σε σχολική γιορτή εντός
      - Απόγευμα σε εξωτερικό χώρο
      - Απόγευμα σε αθλοπαιδιές
      - Φωτογραφία σε ένα κέντρο διασκέδασης ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ
      - Οποιοδήποτε είδους τεχνητού φωτισμού
      - Κινούμενο στόχο (να περπατάει λέμε όχι να τρέχει ούτε να κινείται απότομα)
      - Κείμενο από κοντινή λήψη

μιλάμε δηλαδή για το 90% των λήψεων (για μένα τουλάχιστον).

Ε σε όλες τις παραπάνω το Rn3 pro παίρνει zero!

Την ημέρα σε εξωτερικό περιβάλλον είναι άπαιχτο! Αλλά οκ...προσωπικά οι φωτογραφίες σε άπλετο φυσικό φως για μένα δεν είναι πολλές.
      Θέλω να βγάλω μια φωτογραφία με τα παιδιά μου όταν έχουν εκδηλώσεις, μια φωτογραφία με φίλους εντός σπιτιού, μία φωτογραφία σε έναν κλειστό χώρο. Δεν το 'χει το kenzo δεν το 'χει...δυστυχώς.

Δεν ξέρω πώς βγάζουν τα άλλα κινητά των 200 ευρώ. Δεν είχα ποτέ "φθηνό" τηλέφωνο και το έχω ξαναπεί. Το αποτέλεσμα όμως που βλέπω στο kenzo (είτε για φωτογραφία είτε για βίντεο στις ομαλότατες συνθήκες που αναφέρω παραπάνω) είναι απογοητευτικό (για μένα). Δεν μπορώ να πώ οτι το κινητό είναι καλό επειδή βγάζει καλές φωτό την ημέρα με φυσικό φώς ούτε επειδή βγάζει καλές φωτό σε πίσα σκοτάδι και αναμμένο φλάς (που συνεπάγεται αντικείμενο σε κοντινή απόσταση). Θα το πώ καλό όταν τα πάει καλά σε μέσο φώς.

Υ.Γ Την γνώμη μου για το διπλανό "τεχνολογικό" forum την γνωρίζετε...δεν χρειάζεται να την αναλύσω.
      Έτυχε σήμερα (μέσω ενός link) να πέσω πάνω σε φωτογραφίες απο LG G4. Έπαθα ΣΟΚ! Κάντε μία βόλτα απο εκεί για να δείτε τί εννοούμε όταν λέμε καλή φωτογραφία! Σας προκαλώ - προσκαλώ!!!
      - η συσκευή είχε 300 ευρώ όταν το kenzo είχε 250 -
    • το λες και μόνος σου και είναι και ολοφάνερο!!

εξηγούνται όλα στην πρώτη σου γραμμή...επομένως, η έκθεση ιδεών στο υπόλοιπο μήνυμα, ήταν τζούφια!!!! :mrgreen:

• Διαφήμιση
    • Οτι ψαχνει ο καθενας... και εγω θα ηθελα στο g4 να εχω 5 σελιδες στο chrome ανοιχτες παραδιπλα να εχω ανοιξει 5 προγραμματα και 2 παιχνιδια μαζι.. στην πλατη του να μην τηγανίζω αυγό και η μπαταρια μινιμουμ να κραταει 6 ωρες sot... Οντως το g4 εχει απιστευτη οθονη και καμερα (αφου καλυτερα ηθελα να βλεπω τα παντα γυρω μου απο την καμερα του παρα με τα ματια μου) αλλα τι να πει κανεις για το kenzo οταν παει ορθοπεταλια απο την ημερα που το πηρα!? Εχει και μια αδυναμια... κλαιν...

REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
    • Τα ίδια λέει και ο μηλαράκιας, απλά δεν το κατάλαβες!! :thumbsup:

• Παίδες μην τρελαίνομαστε με την φωτογραφία του redmi . . ;(
      Ένα κινητό είναι έτσι και αλλιώς , την δουλειά μας την κάνουμε και με το παραπάνω σε σχέση τιμής και specs . :)
      Το τηλέφωνό είναι ανικητο σχεδόν σε όλα του τα χαρακτηριστικά, μακάρι ακριβότερες συσκευές να του έμοιαζαν στο ελάχιστο :thumbsup: και τέλος για το LG g4 είναι φοβερό σε φωτογραφία αλλά τρομερά τα προβλήματα στο hardware (motherboard) ! !Όλοι μας θέλουμε μια συσκευή απροβληματιστη . . Τι να το κάνω να είμαι κάθε μήνα στο service και να έχω σούπερ κάμερα :D
    • Ο/H kostas10 έγραψε:

Οτι ψαχνει ο καθενας... και εγω θα ηθελα στο g4 να εχω 5 σελιδες στο chrome ανοιχτες παραδιπλα να εχω ανοιξει 5 προγραμματα και 2 παιχνιδια μαζι.. στην πλατη του να μην τηγανίζω αυγό και η μπαταρια μινιμουμ να κραταει 6 ωρες sot... Οντως το g4 εχει απιστευτη οθονη και καμερα (αφου καλυτερα ηθελα να βλεπω τα παντα γυρω μου απο την καμερα του παρα με τα ματια μου) αλλα τι να πει κανεις για το kenzo οταν παει ορθοπεταλια απο την ημερα που το πηρα!? Εχει και μια αδυναμια... κλαιν...
      Έχεις...δυστυχώς...δίκιο 100% σε ολα!
      Αλλιώς θα είχα G4 :D

Ο/H nikostrex έγραψε:

Το τηλέφωνό είναι ανικητο σχεδόν σε όλα του τα χαρακτηριστικά, μακάρι ακριβότερες συσκευές να του έμοιαζαν στο ελάχιστο :thumbsup: και τέλος για το LG g4 είναι φοβερό σε φωτογραφία αλλά τρομερά τα προβλήματα στο hardware (motherboard) ! !Όλοι μας θέλουμε μια συσκευή απροβληματιστη . . Τι να το κάνω να είμαι κάθε μήνα στο service και να έχω σούπερ κάμερα :D
      Είπαμε...αλλίως θα είχα G4 :thumbsup:

Ο/H demakhs έγραψε:

Τα ίδια λέει και ο μηλαράκιας, απλά δεν το κατάλαβες!! :thumbsup:
      Πώς με ξέρεις πώς με ξέρεις... :love:

ΟΛΟΙ δίκιο έχετε, αλλά εδώ μιλάμε για την κάμερα ε ;)
    • Διαφήμιση
    • @nikostrex

Εσύ τώρα μας είπες κάτι καινούριο?? :dash:

Ειπες αυτό που είπε ο @pavlidisc, το οποίο δεν κατάλαβε ο @kostas10 και το οποίο ασπαζομαι φυσικά κ εγώ, με κάποιες μπόλικες ενστάσεις, μιας κ οι φώτο που έβγαζα εγώ με τη συσκευή από το 1ο εργοστάσιο, ήταν εφαμιλλες του iPhone 9z που θα βγει προσεχώς!!! :lol: :pinch: :lol: