Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Το βασικό ερώτημα είναι: φταίει η κάμερα (hardware) ή φταίει λογισμικό, πχ επικοινωνία με εφαρμογές φωτογραφίας, API, κά.
Μάλλον φταίει η κάμερα. Άραγε την φοράνε άλλα κινητά;
Η -
Η Freedcam μου έδειξε ότι το κινητό μπορεί, σε φωτογραφία, να κάνει πολλά περισσότερα από ότι η μαμά κάμερα. Η ποιότητα ανεβαίνει πολύ, πράγμα που δεν οφείλεται στην εφαρμογή και μόνο, αλλά στην δυνατότητα που σου δίνει να πειράξεις την ταχύτητα κλείστρου (το iso ρυθμίζεται χειροκίνητα και απο την μαμά). ISO και κλείστρο είναι το Α και το Ω για να πετύχεις καλή φωτογραφία. Θέλει πολλά πείραμα όμως και οι μεταβλητές για την σωστή ρύθμιση είναι πολλές. Θέλει πολύ πολύ σκάλισμα το πράμα λοιπόν, αλλά το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό (για την κατηγορία τιμής της συσκευής).
Θέλω να πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο σε ποιότητα θα συμβεί και με την λήψη video. Δεν έχω βρει όμως κάτι (προς το παρόν).
From my RN3 ProΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ αλλά τελικά φταίει η κάμερα και όχι το λογισμικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την εγκατέστησα και εγώ την FreeDCam αλλά πολύ ασταθής μου φάνηκε, μία ημέρα την είχα και κράσαρε 5-6 φορές
-
Σε XTVR 8.1.1 δεν μου έχει κρασάρει ποτέ.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
OffTopicΓια όποιον ενδιαφέρεται να μάθει κάποια βασικά για την φωτογραφία, έπεσα τυχαία σε αυτό το site photoskop: Interactive Photography Courses and Lessons. Γιατί χρειάζεσαι μαθήματα για να βγάλεις photo με το κινητό μας
-
Πολύ καλό το link, πραγματικά, αλλά για ν αστειευτώ λίγο, αν κάποιος έχει το mi 5s, του είναι περιττά όλα αυτά!!!
Μερικά δείγματα από το Mec Παιανίας (κάντε κλικ πάνω τους για περισσότερη.....λεπτομέρεια) :
mec paianias #1 by dhm fan, on Flickr''
mec paianias #2 by dhm fan, on Flickr
mec paianias #3 by dhm fan, on Flickr
mec paianias #4 by dhm fan, on Flickr
mec paianias #5 by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
....κ δεν ξέρω ούτε αυτό πώς να το κάνω ρε!!
Χειρότερη τιμωρία δε θα μπορούσες να βρεις...σαδιστή!!!
=============== Δεκ 29th 2016, 10:21am ===============
ορίστε ρε γκαντεμομητσοτακόσαυρε, φχαριστήθηκες τώρα που το γκαντέμιασες και τα βγάζει όλα άσπρα όπως το δέντρο πάλι και δεν φτάνει μονο αυτό, αλλά βγάζει και ένα σωρό στίγματα μαζί, σαν χιονονιφάδες ένα πράμα??
IMG_20161229_093849 by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0