Ρόδα είναι και γυρίζει @pavlidisc .... Ασ΄τον θα την βρεί από αλλού ο @demakhs o εγωιστής,αντιπρόσωπος....
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
χαχαχαχα έχω πεθάνει στα γέλια ρε παιδια.να είστε καλά.
-
αυτό είναι η προτεραιότητά μας πλέον εδώ...άλλοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους και τον χρόνο τους να φτιάξουν rom, να λύσουν προβλήματα κ.λ.π. και άλλοι προσφέρουν δωρεάν ψυχοθεραπεία!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs να σε πειράξω και γω λίγο... η τελευταία στο παγοδρόμιο είναι αρκετα κουνημένη...χεχεχε το σταμπιλιζατερ στο χέρι ήθελε ρύθμιση...Δεν πήρες ενα ΜΙ5 που έχει και OIS όπως πάντα επίμονα αναφέρει ο @pavlidisc ήθελες το s....
εσυ
-
ειχε κουραστεί ο δεξιός μου.....τριποδας!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εάν το mi5s είχε iOS (καλά ντε... OIS εννοώ) θα το είχα ήδη στην τσέπη μου. Τώρα... το θέλω απλά παθιασμένα... σαν πτνα που θέλει να κρυφτεί και δεν μπορεί.
ΥΓ όχι ότι δεν βγάζει και G@μW τις φώτο... αλλά ενα OIS θα το απογείωνε. Ίσως να είναι αξεσουάρ του Mi6 οπότε το κρατήσανε αποκλειστικά για εκεί;;;; Ίσως...
From my RN3 ProΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλημερα και χρονια πολλα!
Ξερουμε αν υπαρχει εφαρμογη για 360 καμερα;
Οχι πανοραμα, αλλα εκεινες τις φωτο που γυρνανε με τη βοηθεια του γυροσκοπιου του κινητου. -
η Google camera εκανε κάτι τέτοια χαζά....
-
Μπα κι εκει πανοραμα βγαζει. Δε γινεται να την εχουν τα samsung και να μην μπορεις να τη βρεις με third party εφαρμογη...
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.vr.cyclops
-
Ναι εμενα μου βγαζε πανοραμα και οχι photosphere.
Κι ενω κατεβασα photosphere wallpaper κι ολα κομπλε, με την εφαρμογη αυτη δε βρηκα ακρη.
Εκτος αν ειμαι αμπαλουα -
ξερει κάνεις τι είναι τούτο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0