Kαλημέρα το έχω παραλάβει από Κίνα εδώ και 5 μέρες. Θα ήθελα λίγη βοήθεια στα εξής: υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή του viber φαίνεται συνέχεια κλειστό και δε λαμβάνω ενημερώσεις (μόνο όταν το ανοίξω αρχίζει να λειτουργεί), επίσης, έχω 2 λογαριασμούς e-mail yahoo και gmail ομοίως δε λαμβάνω ενημέρωση στη γραμμή ειδοποίησης από yahoo( ούτε ηχητικό!), τα βλέπω μόνο όταν μπώ στην εφαρμογή και κάνω refresh. Eπίσης η ειδοποίηση όταν έρθει στον ένα από τους 2 λογαριασμούς gmail που δείχνει να λειτουργεί κάνει ανάδυση στην οθόνη πράγμα που δε το θέλω. Κι ένα ακόμα το τηλ δε βλέπει τα παλιά μου ακουστικά (ακούω μόνο δε με ακούνε καθόλου). κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Προβληματάκια για το NOTE 3PRO
-
-
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας,
πιστεύω ότι ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό θα σετάρεις σωστά το κινητό ώστε να παίρνεις όλες τις ενημερώσεις και να μην χάνεις καμία.
Οδηγός ενεργοποίησης ενημερώσεων στις εφαρμογές (push notifications)
Επίσης σε προτρέπω να ρίξεις ένα διάβασμα στους οδηγούς που υπάρχουν εδώ (έστω και τους τίτλους των thread) και θα σου λυθούν πολλές απορίες που μάλλον θα προκύψουν για τη MIUI
Διάφοροι Οδηγοί
Για τα ακουστικά δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι!!Ίσως κάποιο άλλο παιδί μπορεί να βοηθήσει! -
Επίσης σημαντικό ρόλο σε αρκετά προβλήματα παίζει και ποια Rom έχει η συσκευή αυτή την στιγμή, αν μπορούσες να την προσθέσεις στο πρώτο σου ποστ θα βοηθούσε πολύ, ειδικά αν ανέβαζες ένα print screen
(Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> Ταυτόχρονα Volume up + Menu (το Ξ κάτω αριστερά)) -
Κλαημέρα και απο εμένα, συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά και την απίστευτη βοήθεια που μας προσφέρετε.
Εδώ και μία εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του note 3 pro και απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου.
έχω και εγώ τα παραπάνω (και κάποια άλλα προβλήματα) έκανα ότι αναφέρεται εδώ
Οδηγός ενεργοποίησης ενημερώσεων στις εφαρμογές (push notifications)
Νομίζω πως έφτιαξε, θα δείξει στην πορεία.
Τα ίδια ακριβώς προβλήματα έχει και η γυναίκα μου στο δικό της (xiaomi redmi note 2 prime) το μεσημέρι θα προσπαθήσω να κάνω τα παραπάνω βήματα μήπως και στρώσει.
Άυτά που δεν έχω καταλάβει με το αρκετό ψάξιμο που έχω κάνει 3 μέρες τώρα είναι ποια rom εχω το τηλέφωνο μου γράφει : miui global 7.1 stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL)
To πήρα απο Ελλάδα και ήρθε κλειστό με την ζελατίνα του, με το που το άνοιξα ήταν σχεδόν έτοιμο με ελληνικά και ελληνικό μενού (το ίδιο ισχύει και για το note 2 prime της γυναίκας μου)
Να αναφέρω πως σε κανένα τηλέφωνο απο τα 2 δεν έκενα καμία ενέργεια να αλλάξω rom η κάποιο πρόγραμμα (είμαι άσχετος απο αυτά το δηλώνω)
Εκτός απο τα πιο πάνω προβλήματα
1) δεν λαμβάνω ενημερώσεις για τις εφαρμογές μου εκτός αν ανοίξω play store και πάω στις εφαρμογές
2) όταν ενεργοποιώ το τηλέφωνο μου δεν έχω σήμα μετά απο 4 περίπου λεπτά γράφει δεν υπάρχει sim και μου ζητά να ξαναβάλω το pin μόλις το κάνω όλα μέλι γάλα
3) δεν λαμβάνω γενικά καμία ενημέρωση για καμία εφαρμογή η σύστημα (ούτε για τα miui)
Ζητώ συγνώμη αν κάποιο απο όλα αυτά έχει αναφερθεί κάπου και δεν το έχω βρεί, είμαι νέος στο forum ψάχνω ακόμα αλλά είπα μιας και βρήκα σχετικό θέμα να αναφέρω και εγώ τα προβλήματα μου. -
Καλημέρα και καλός ήρθες στην παρέα μας, καλοδούλευτα τα κινητά σας
και τα δύο είναι πολύ καλές επιλογές για την κατηγορία τους
Πάμε στα υπόλοιπα, θα μπορούσαμε να σου πούμε να δοκιμάσει πολλά και διάφορα αλλά το βασικότερο πρόβλημα που έχεις στο Redmi Note 3 Pro αυτή την στιγμή είναι η ρομ
Ο/H Godfavour έγραψε:
miui global 7.1 stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL)
Η συγκεκριμένη ρομ είναι unofficial = πειραγμένη από το κατάστημα = με πολλά προβλήματα ειδικά σε βάθος χρόνου.
Βασική κίνηση που θα πρότεινα να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις άλλη ρομ official ή την ελληνική
Μελέτησε αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Ότι άλλο χρειαστείς εδώ ήμαστε πάλι
ΥΓ. Στης γυναίκας σου έχεις αλλάξει ρομ ή είναι με αυτήν που ήρθε από το κατάστημα ? Αν έχει προβληματάκια με το redmi note 2 μπορούμε να τα συζητήσουμε εδώ
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone -
Καλημέρα και ευχαριστώ πάρα πολύ για την (γρήγορη) απάντηση.
Και τα δυο τα αγοράσαμε απο το ίδιο κατάστημα (ηλεκτρονικό και ελληνικό).
Δεν έχω πειράξει τίποτα σε κανένα απο τα δυο τηλέφωνα είναι όπως τα παρέλαβα
Θα ψάξω για το note 3 pro σχετικα με το τι πρέπει να κάνω για να φτιάξω την rom και θα επανέλθω για το note 2 prime μιας και το έχει η γυναίκα μου και είμαστε στις δουλειές μας.
Και πάλι ευχαριστώ -
Αφού είναι από ελληνικό κατάστημα καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους πρώτα, λογικά θα σου έχουν δώσει εγγύηση καταστήματος 1-2 χρόνια, υπάρχει περίπτωση αν αλλάξεις μόνος σου ρομ να σου πούνε μετά ότι έχασες την εγγύηση
-
Ακριβώς΄έχω εγγύηση 2 χρονια για κάθε ένα κινητό.
Άρα τι κάνω αν μου πουν πως χάνω την εγγύηση?
Μου φαίνεται περίεργο πως και έχουν κάνει κάτι με την rom αφού ήταν σφραγισμένο το κινητό στην συσκευασία?
Επίσης πριν ακολουθιήσω τα παραπάνω βήματα για την rom πρέπει να κάνω επαναφορά συστήματος στο κινητό?
Το backup είναι απαραίτητο? όλα τα αρχεία, οι φωτό και οι επαφές είναι συγχρονισμένα με τον google λογαριασμό μου και λογικά θα περαστούν αυτόματα, τουλάχιστον σε όλα τα άλλα τηλέφωνα έτσι γινόταν.
-
Δες αν μπορούν να κάνουν εκείνοι την αλλαγή της ρομ ώστε να μην χάσεις και την εγγύηση αν φυσικά υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.
Αν δεν θες ελληνικά στα μενού στο redmi note 3 Pro, μπορείς να βάλεις Officila Global developer ή Official Global Stable που έχει και google play store. Στο πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις την ελληνική γλώσσα.
Αν θες ελληνικά μενού τότε θα πρέπει να βάλεις την ελληνική ρομ developer ή stable σύμφωνα με τον οδηγό και να κάνεις εσύ και όχι το κατάστημα την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader καθώς πάει με βάση τον λογαριασμό mi account.
Δες τι επιλογές θα σου δώσει το κατάστημα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
Αντίγραφα φυσικά είναι καλό να κρατάμε πάντα -
Δυστυχώς δεν με καλύπτει η εγγύηση αν κάνω οποιαδήποτε παρέμβαση στο κινητο.
Απο το κατάστημα μου πρότειναν να μην πειράξω κάτι στο τηλέφωνο και εφόσον έχει ελληνικά να το αφήσω όπως είναι.
Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι η μη γνώση μου σε όλα όσα διαβάζω εδω μέσα (είναι όλα πολύ αναλυτικά αλλά και πάλι πολλά δεν τα καταλαβαίνω) φοβάμαι θα την κάνω την πατάτα και θα χαλάσω εντελώς το τηλέφωνο μου
Eπίσης μου είπαν πως δεν έχουν κάποια ενημέρωση για επίσημη ελληνική rom για το note 3 pro -
Εγώ θα σου έλεγα να το προχωρήσεις
Είναι πολύ καλοί οι οδηγοί και των 2 κινητών και δεν πιστεύω να γίνει λάθος
Αλλά και λάθος να γίνει αν δεν κάνεις του κεφαλιού σου διορθώνεται -
Επίσημη ελληνική ρομ δεν υπάρχει από την xiaomi, οι μόνες επίσημες είναι οι Global και οι China (stable and developer/beta)
China = Αγγλικά + Κινέζικα
Global = multilanguage χωρίς ελληνικά όμως + google play store...
Δες εδώ σχετικά Redmi Note 3
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0