Διαφήμιση

Προβληματάκια για το NOTE 3PRO

• Προβληματάκια για το NOTE 3PRO

Θετική Απάντηση
      Αν δίνουν εγγύηση και δεν επιτρέπουν καμία παρέμβαση στην συσκευή, ούτε καν πέρασμα της επίσημης rom αλλά επιμένουν να μην πειραξεις την πειραγμενη από αυτούς rom, τότε πρέπει και το προϊόν να δουλεύει σωστά... Απο την στιγμή που δεν δουλεύει σωστά κανείς χρήση της εγγύησης και ας κόψουν το λαιμό τους να το φτιάξουν... Αν δεν μπορούν και η συσκευή δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε ας την κρατήσουν και να επιστρέψουν τα χρήματα...

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην NasDriver ()
      Αιτία: Ενεργοποίηση της εγγύησης που προσφέρει το κατάστημα.

• @FrOsT Σωστή και αυτή η προσέγγιση, γιατί να τρέχεις εσύ και όχι το κατάστημα ;)
    • Πολύ σωστά όλα αυτά...και συμφωνώ απόλυτα
      Δεν ξέρω αν με παίρνει να κάνω κάτι

Το θέμα είναι πως το τηλέφωνο λειτουργεί σε όλα μια χαρά (στα προβλήματα που ανέφερα) μετά απο την επέμβαση σχετικά με τα παρακάτω

Οδηγός ενεργοποίησης ενημερώσεων στις εφαρμογές (push notifications)

έφτιαξαν όλα εκτός απο το mail το οποίο είναι yahoo με εγκατεστημένη την εφαρμογή η οποία δεν βγάζει ειδοποίηση πως ήρθε mail και μια φορά στις 2 με 3 μέρες με πετάει εκτός.

Απο το κατάστημα μου είπαν να συνδέσω την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή ''mail'' με το δικό μου και να δω αν δουλεύει.
      Η αλήθεια είναι πως δουλεύει ρολόι τους πήρα τηλ και μου είπαν πως μάλλον είναι πρόβλημα τις εφαρμογής την επανεγκατάστησα και πάλι τα ίδια.

Το πρόβλημα με την sim που προείπα εξακολουθεί να υπάρχει (ενεργοποιώ το κινητό δεν αναγνωρίζει την sim και μετά απο 3-4 λεπτά ζητάει pin και όλα καλα)

Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο με το κατάστημα και αν με παίρνει να κάνω και κάτι
    • Διαφήμιση
    • ΟΚ...ας δούμε τι μπορουμε να κάνουμε με τη συσκευή έτσι όπως είναι.

SIM: Δοκίμασε να βάλεις άλλες sim στην θέση που εμφανίζει το πρόβλημα. Αν έχεις καμία που δεν είναι κομμένη σε κατάστημα αλλά micro κανονική θα ήταν καλύτερα. Να δούμε αν έχει θέμα η θέση ή η κάρτα.
      Λάθος μου, επειδή έχεις δακτυλικό αποτύπωμα εδώ ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που έχει την συσκευή :oops:

Ειδοποιήσεις: (δεν έχω την ίδια συσκευή οπότε κάτι μπορεί να είναι διαφορετικό) Δες λίγο:
      ρυθμίσεις ---> Γραμμή κατάστασης --->Διαχείρηση Ειδοποιήσεων ---> Την εφαρμογή που θες να εμφανίζει ειδοποιήσεις ---> Ενεργοποίηση του "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" (αν δεν είναι είδη) + ότι άλλο χρειάζεσαι από τις επιλογές που έχει.
      ρυθμίσεις ---> Γραμμή κατάστασης ---> Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης ---> ΟΝ
      ρυθμίσεις ---> Wi-Fi ---> Προχωρημένες ρυθμίσεις ---> Ενεργό wifi και στον ύπνο ---> "Πάντα"
      ρυθμίσεις ---> Συγχρονισμός ---> Ενεργ. αυτομ. συγχρονισμού ---> "ΟΝ"
      ρυθμίσεις ---> Συγχρονισμός ---> Μόνο Wi-Fi ---> Εδώ δεν είμαι σίγουρος, εγώ το έχω "ON" γιατί μάλλον θα σου καταναλώνει δεδομένα αν είναι "OFF"
      Κέντρο Ασφαλείας ---> Δεδομένα (η σταγώνα πάνω στη μέση) ---> Περιορισμός χρήσης δεδομένων ---> Εγκαταστάθηκε ---> Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιούν και τα δεδομένα για να λειτουργούν
      Κέντρο Ασφαλείας ---> Δεδομένα (η σταγώνα πάνω στη μέση) ---> Περιορισμός χρήσης δεδομένων ---> Σύστημα ---> Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιούν και τα δεδομένα για να λειτουργούν

Αυτά και βλέπουμε...ελπίζω να μην ξέχασα κάτι.
    • Προβληματάκια για το NOTE 3PRO

Αν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζεται να το κυνηγήσεις , αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει και άλλα θέματα η ROM αυτή που δεν συνάντησες ακόμα όπως ότι δεν δουλεύει σωστά η 2η sim ή κάτι τέτοιο.
      Αν κάποιος θυμάται τι προβλήματα βγάζει η ROM ας βάλει μία λίστα η κάποιο λινκ για να δοκιμάσει ο φίλος.

Περισσότερο για να χρησιμοποιήσεις τα οποία προβλήματα σαν μοχλό πίεσης για να βάλεις ή να σου βάλουν κάποια νεότερη και πιο αξιόπιστη, αλλά όπως είπα και πιο πάνω αν με τις αλλαγές που έκανες τώρα είσαι ικανοποιημένος τοτε μπορείς να μείνεις όπως είσαι :)

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Κατα τη γνώμη μου πρέπει να τους πιέσεις να σου περάσουν μια official rom και ας μην έχει Ελληνικά γιατι αυτή που φοράει τώρα είναι unofficial και θα σου παρουσιάσει πολλά προβλήματα.Φαντάζομαι ότι ούτε καν η Xiaomi το καλύπτει με εγγύηση με αυτή τη ΡΟΜ.
      You may think you can fly - but you better not try
    • Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια,

Τα έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω βήματα έκανα και restart τα περισσότερα προβλήματα λύθηκαν στο κινητό και τα μόνα πρόβληματα είναι αυτά με την sim και το yahoo mail

Όλα τα άλλα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΡΟΝ δουλέυουν μια χαρά.

Το κατάστημα το πήρα και μου είπαν πως δεν έχουν κάνει καμία αλλαγή πάνω στην συσκευή (έτσι την παραλαμβάνουν, η αλήθεια είναι πως η συσκευή όταν 'ηρθε στα χέρια μου ήταν σφραγισμένη με ζελατίνα και εσωτερικά και εξωτερικά) με αυτή την rom έχω καλυψη και εγγύηση στην συσκευή για ότι συμβεί (εκτός και αν την σπάσω η την χαλάσω εγώ)

Θα δοκιμάσω την sim και στην άλλη θέση, μιας και δεν μου χρειάζεται το δίκαρτο
    • Διαφήμιση
    • Από τη στιγμή που δεν έχουν ιδέα τι φοράει ή συσκευή μιας και οι ίδιοι δεν έβαλαν χέρι και δεν την άνοιξαν πως μπορούν να σου λένε ότι θα χάσεις την εγγύηση αν αλλάξεις ρομ? Εδώ ή ίδια ή Xiaomi δεν ακυρώνει εγγύηση και θα ακυρώσουν αυτοί και μάλιστα με unofficial rom? Είναι κομπογιαννιτες οι άνθρωποι και δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλεια τους. Ερασιτέχνες και κακοί μάλιστα. Τελος πάντων. Το θέμα είναι ότι οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα σου προκύψει εμείς εδώ δεν θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε μιας και ή μόνη σωστή λύση που θα σου δίνουμε θα είναι να βάλεις official rom. Ή ρομ που έχεις πέραν ότι ειναι πειραγμενη ειναι και πολύ παλιά. Οπότε πολλά πράγματα που έχουν βελτιωθεί με τις νέες ρομ όπως καμερα αλλά και άλλα εσύ δεν θα τα δεις ποτέ μιας και δεν παίρνεις και αναβαθμίσεις. Καταλαβαίνω το γεγονός να φοβάσαι να το πειραξεις (αν και δεν θα πρεπε) αλλά να ξες ότι έχεις μία φεραρι με μηχανισμό χουγκο. Αν σε καλύπτει αυτό τότε άραξε εκεί που είσαι. :)

Sent from my Redmi Note 3 Pro
    • Εννοείται πως θελω ν δουλευω το.κινητο μ μ ολες του τις δυνατητες και πανω απο ολα σωστα...

Το μονο π φοβαμαι ειναι ν μην κανω καμια πατατα...σ ολα μ τα προηγουμενα κινητα πχ lg nexus 4 & 5 δεν χρειάστηκε ν πειραξω ποτε κατι οποτε και εικαι ασχετος σχετικα με rom προγραμματισμους κλπ

Αν δεν ειχα το φοβο της εγγυησης η τουλαχιστον αν βρω καποιον π ν σκαμπαζει κατι απο ολα αυτα την ιδια στιγμη θα βαλω ελληνικη rom

Ισως μεσα στο σκ να κατσω ν χιλιοδιαβασω τι και πως πρεπει ν κανω κ μετα να το τολμησω...
    • Χωρίς να αγχωνεσαι για τίποτα ξεκινα απλά με το να κάνεις αίτηση για ξεκλειδωμα του bootloader. Αυτό θα πάρει κανά 10ημερο οπότε μέχρι τότε θα έχεις ενημερωθεί πλήρως με τους οδηγους για το πώς να αλλάξεις ρομ και να βάλεις την Ελληνική αφού ξεκλειδώσεις τον bootloader χώρις να έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα :)

Sent from my Redmi Note 3 Pro
    • Αυτό σκεφτομαι να κανω κ οτι βρεξει ας κατεβασει...κατι πρεπει ν κανω για να μαθω...αν παλι την πατησω την πατησα...
    • Διαφήμιση