εγώ το έβαλα και ήρθε μαγαζί οπότε υπέγραψα και παρέλαβα.
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Μου στειλανε αυτο το email τι κάνω τωρα ??
-
Ο/H agmg έγραψε:
@alnikou
Εμένα το δέμα μου δείχνει άφιξη Ελλάδα από 27/3... παραγγελία στο Vickmall 18/3.
Έχω ήδη πάρει refund και έχω το τηλέφωνο εδώ και μια βδομάδα στα χέρια μου από EU Warehouse του Minideal... Μου βγήκε μόλις 10 ευρώ παραπάνω (και 50 μέρες αναμονής)
Ίδια περίπτωση αλλά με άφιξη 2/4. Έκανα και εγώ dispute και περιμένω λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα να πάρω πίσω τα χρήματα μου. Παρήγγειλα και εγώ από EU αποθήκη του Minideal και παρέλαβα σε 5 ημέρες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου -
Σ'αυτό δεν ευθύνεται το Vickmall. Η ζημιά γίνετε στο Αεροδρόμιο/SG Post. Δες εδώ προς τις τελευταίες σελίδες, χάθηκαν πολλά δέματα την περίοδο 29/3-4/4 και μετά κάποιες διάσπαρτες ημ/νίες 11-4,7/5 σε μεταφορές SG Post - Ελλάδα, και όχι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πάρτε μια γεύση: ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK -
Ο/H piniata7 έγραψε:
Σ'αυτό δεν ευθύνεται το Vickmall. Η ζημιά γίνετε στο Αεροδρόμιο/SG Post. Δες εδώ προς τις τελευταίες σελίδες, χάθηκαν πολλά δέματα την περίοδο 29/3-4/4 και μετά κάποιες διάσπαρτες ημ/νίες 11-4,7/5 σε μεταφορές SG Post - Ελλάδα, και όχι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πάρτε μια γεύση: ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
Το γνωριζω οτι δεν ευθηνετε το καταστημα σε αυτο.
Ευθηνετε ομως που δεν μου εκανε αμεσα refund και ταλαιπωριθηκα 3 μηνες.
Συν οτι εχασα και 30 ευρω.
Μεχρι που τους ειχα πει να ακυρωσουν την παραγγελια ωστε αν βγαλουν ακρη με την εταιρια αποστολης να τους το γυρισουν πισω.
1 φορα αγορα απο Vickmall και ηταν και η τελευταια!
Στις αναποδιες φαινετε ο σωστος πωλητης.
Χρονια αγοραζω απο εξωτερικο και ολοι σχεδον οι πωλητες κανουν αμεσα refund. -
Σ'αυτό συμφωνώ, απλά το διευκρίνισα για να μη νομίζουν άτομα που θα το διαβάσουν στο μέλλον ότι δεν στέλνουν κινητά λένε ψέματα κ.ο.κ
-
Στην αποστολη τους ηταν Οκ συμφωνα με το tracking number.
στην μετεπητα συμπεριφορα τους ομως σχετικα με την επιστροφη χρηματων ηταν απαραδεκτοι και αυτος ειναι ο λογος που ΔΕΝ προκειται να αγορασω ξανα απο εκει.
Γιατι οπως και να εχει, αυτη η συμπεριφορα τους συν η πολιτικη του paypal μου κοστισαν 30ευρω. -
@echaosad δεν θέλω να σου χρυσώσω το χάπι ... αλλά το πιο πιθανό είναι ότι έχασες τα 30€ εξαιτίας της συναλλαγματικής διαφοράς και όχι εξαιτίας της πολιτικής του paypal..
-
Το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν βγαινουν τα νουμερα. αντε να εχασα 5 ευρω απο την συναλλαγματικη διαφορα
-
Αν το γύρισες σε Ευρώ τότε... αστα να παν... ΑΜΑΝ
-
Ο/H echaosad έγραψε:
Γιατι οπως και να εχει, αυτη η συμπεριφορα τους συν η πολιτικη του paypal μου κοστισαν 30ευρω.
Πως ακριβώς έχασες 30€? στα refund συνήθως σου επιστρέφουν ότι έχεις πληρώσει στο κατάστημα, το οποίο φαίνεται και στο paypal. Σου κανανε προταση με αλλο ποσό και τη δεκτηκες?
Το ρωτάω αυτό για να ξέρουμε όλοι και να προσέχουμε στα refund. -
Παιδια ακυρο. Εγω εκανα λαθος τα εχασα στην ισοτιμια μαλλον
Exchange rate
217,06 EUR = 234,31 USD
1 Euro = 1,08 US Dollar
Exchange rate
234,31 USD = 204,79 EUR
1 US Dollar = 0,87 Euro
αν και οταν αγορασα μου φυγαν περιπου 227 ευρω
αλλα και παλι γιατι να μην εμπαιναν 217 και μπηκαν 204?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0