Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H echaosad έγραψε:
Παιδια ακυρο. Εγω εκανα λαθος τα εχασα στην ισοτιμια μαλλον
Exchange rate
217,06 EUR = 234,31 USD
1 Euro = 1,08 US Dollar
Exchange rate
234,31 USD = 204,79 EUR
1 US Dollar = 0,87 Euro
αν και οταν αγορασα μου φυγαν περιπου 227 ευρω
αλλα και παλι γιατι να μην εμπαιναν 217 και μπηκαν 204?
Εκτός εάν έχεις μετατρέψει αυτά τα $ σε ευρώ μέσω paypal οπότε κρατάει και αυτή τα δικά της (fee).
με την ισοτιμία που έβαλες είσαι -10,856€
αλλά και σήμερα αν δεις ισοτιμίες 1$=0,90€ και 1€=1,12$. Οταν πας δλδ να αγορασεις και να πουλησεις νομισμα την ιδια στιγμη εχεις λιγοτερα χρηματα. Αυτο γινετε πάντα. Στην προκειμένη περίπτωση χάνεις 0,02. -
δηλαδή όταν γίνεται η αγορά απο ένα site πρέπει να την κάνουμε με δολλάρια και να μην κάνουμε την μετατροπή σε ευρώ?
-
Το νομισμα οποιο και αν ειναι αυτο εχει χρηματιστηριακη αξια. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει σχεδον ποτε την ιδια τιμη, αλλα αυτη αλλαζει καθημερινα. το 0,02 που ειναι η διαφορα σημερα ειναι προμηθεια τραπεζας αν δε κανω λαθος. Αυτη δεν τη γλυτωνεις οπως και να εχει.
Παντως εγω δε βλεπω οτι εχεις χασει κατι μεχρι τωρα αν πληρωσες 234$ και 234 πηρες πισω. Σε δολαρια εγινε η πίστωση ούτως ή άλλος.
Η αγορα απο τα κινεζομαγαζα, γινετε με δολαρια. Αυτο που μπορεις να κανεις, για να χασεις λιγοτερα βρισκετε εδω. θα σου προτεινα να κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις στο paypal. για να μη σου κρατάνε περισσότερα από ότι πρέπει. -
-
Μετέφερα εδώ τα μηνύματα με προβλήματα παραγγελιών - επιστροφών
-
@echaosad
Το θέμα είναι οτι με τις μετατροπές "τρώνε" και οι τράπεζες!
Βασικά αυτο που θα έπρεπε να κοιτάξεις είναι η revolut!!
Εμένα στα refund που μου έχουν κάνει γίνεται ως εξής:
Ή μου έχουν επιστρέψει ακέραιο το ποσό σε ευρώ ή μου το πιστώνουν σε δολλάρια(που ουσιαστικά είναι το ίδιο μιας και οι αγορές μου είναι σε δολλάρια.
Διάβασε το λίγο στον σύνδεσμο που έχω παραπάνω και θα βρεις την υγειά σου!! Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένοςStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Παιδιά το κινητό από Κίνα που περιμένω.. Έχει καθυστερήσει είναι στον 1 μήνα και 45 μέρες.... Έκανα dispute από PayPal στο minideal... Αύριο λίγη η προθεσμία για Claim... Το minideal όμως μου λέει ότι έκανε αναζήτηση του δέματος και το βρήκε και θα ανανεώθουν οι πληροφορίες του tracking number σε κάποια από τις επόμενες μέρες.... Άλλα δεν τους πολύ εμπιστεύομαι μπορεί να το λένε έτσι για να χάσω την δυνατότητα να κάνω Claim... Καμία γνώμη?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk -
Θα κανεις claim οπωσδήποτε δηλώνοντας τους, ότι το κάνεις μόνο και μόνο για να μην χάσεις το δικαίωμα σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsine έγραψε:
Παιδιά το κινητό από Κίνα που περιμένω.. Έχει καθυστέρηση είναι στον 1 μήνα και 45 μέρες.... Έκανα dispute από PayPal στο minideal... Αύριο λίγη η προθεσμία για Claim... Το minideal όμως μου λέει ότι έκανε αναζήτηση του δέματος και το βρήκε και θα ανανεώθηκε η πληροφορίες του tracking number σε κάποια από τις επόμενες μέρες.... Άλλα δεν τους πολύ εμπιστεύομαι μπορεί να το λένε έτσι για να χάσω την δυνατότητα να κάνω Claim... Καμία γνώμη?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Για κανένα λόγο δε αφήνεις τη δυνατότητα για claim. Ο κινέζος τη δουλειά του θέλει να κάνει κ εσένα η μόνη "πισινή" σου είναι το PayPal. -
Claim εννοείται, και άμα σου έρθει στείλτε τους τα λεφτά.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Άμα σου έρθει ούτως ή άλλως θα υπογράψεις και θα φανεί
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0