Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Παιδιά σημερα παρέλαβα απο Gearbest. Παραγγελία 27/03, παραλαβή 22/04.. Για όσους έχετε παραγγείλει και έρχεται με Belgian Post μην ανησυχείτε. Όπως ενημέρωσε φίλος παραπάνω όταν φτάνει Βέλγιο σταματάει το tracking number να ενημερώνετε, οπότε μην ανησυχείτε...Εμένα φαινόταν απο 7 Απριλίου κολλημένο στο Βέλγιο και σήμερα έφτασε ο ταχυδρόμος με το πακετάκι
-
Και εγω απο gearbest δεν ειχα προβλημα μεχρι στιγμης με 3 παραγγελιες τον τελευταιο μηνα. Μονο το πακετο απο το Vickmall με Singapore Post προβλεπω να εχει θεμα.
-
απο το gearbest παραγγελια 15 απριλιου το στειλανε με το βελγικο ταχυδρομειο και ειναι βελγιο
μου λενε θα ειναι εδω σε 2 με 8 ημερες -
Καλο μελέτα...
OffTopicή καλή ομελέτα;
...και έρχεται που λένε. Χθες το μεσημέρι μου έφερε ο ταχυδρόμος το πακέτο.Nice to mitu!
-
Ο/H agmg έγραψε:
Ότι έρχεται με βελγικό ταχυδρομείο παύει να είναι συστημένο από τη στιγμή που θα φτάσει Ελλάδα γι' αυτό και δε δείχνει τίποτα το tn...
Ο/H nik68 έγραψε:
Σήμερα:
Nikos
Order #100029332
Shipment #100015670
Tracking Number: RF384591815SG
Hi Selina
αντε να δούμε...
Το πιθανοτερο ειναι να εχουν κολλισει στο αεροδρομιο. οχι απο τελωνειο αλλα απο το ότι δεν εχουν ανοίξει τους σάκους. Σε δικό μου δέμα πριν καμιά 20αρια μερες η απαντηση των ΕΛΤΑ αεροδρομιου ήταν " εχουμε πολυ δουλειά και δε προλαβαίνουμε. οπότε υπομονή και πάρτε κάνα τηλεφωνο στο αεροδρομιο για να δείτε τι γίνετε. -
Δυστυχως αυτο που λες δεν παζει. Δεν εχει τυχει ποτε να εχει κολλησει πακετο στο αεροδρομιο για ολοκληρο μηνα. Και επιπλεον πακετα που εχουν ημερομηνια αφιξης στο αεροδρομιο απο 13 Απριλιου και μετα εχουν ηδη παραδωθει στους παραληπτες.
-
Πρέπει να στείλουμε δώρο ένα xiaomi σε κάποιον μέσα στην ΕΛΤΑ
-
Απλά το μεγάλο πρόβλημα του ΚΑΤ (εκτός από την υποστελέχωση βεβαια) είναι ότι δεν κρατούν κανένα σύστημα ταξινόμησης των σάκων με αποτέλεσμα σάκος που ερχεται αργότερα να ανοίγεται νωρίτερα. Απλά γιατι έτυχε να τοποθετηθεί μπροστά κατά την εκφόρτωση!!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Απλά το μεγάλο πρόβλημα του ΚΑΤ (εκτός από την υποστελέχωση βεβαια) είναι ότι δεν κρατούν κανένα σύστημα ταξινόμησης των σάκων με αποτέλεσμα σάκος που ερχεται αργότερα να ανοίγεται νωρίτερα. Απλά γιατι έτυχε να τοποθετηθεί μπροστά κατά την εκφόρτωση!!
OffTopicμάλλον δε πήρε τυχαια το όνομα ΚΑΤ -
Anyway εγώ βαρέθηκα παιδιά κι έκανα χθες dispute στο paypal και σήμερα αύριο θα κάνω και claim κι ας γίνει ότι θέλει….
Πάντως διαβάζω όλο το θέμα απ’ την πρώτη μέρα και περιμένω, αλλά ο σοφός λαός λέει «ήταν στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος»
Είχα το laptop μου win7 64 έτοιμο με drivers, ρομ, προγράμματα κλπ και περίμενα το ρημάδι το pro.
Βάρεσε κι αυτό χθες κάρτα γραφικών και κάτι άλλα και αποδήμησε εις Κύριον. -
Κάρτα γραφικών βρίσκεις και φτηνή βρε αν είναι αυτό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0