Με το καλό να παραλάβεις
ΥΓ. Έγινε μεταφορά όλου του θέματος εδώ

ΥΓ. Έγινε μεταφορά όλου του θέματος εδώ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕπικοινώνησαν πάλι μαζί μου, μου είπαν ότι μετά από ερώτημα στην China Post διαπίστωσαν ότι το δέμα μου είχε χαθεί! Πολύ ευγενικά μου ζήτησαν συγνώμη και μου έδωσαν την επιλογή είτε refund είτε να μου στείλουν (χωρίς επιβάρυνσή μου) νέο δέμα. Επέλεξα το δεύτερο και μου έστειλαν νέο tracking number. Ίδωμεν...Ο/H divo έγραψε:
κατι πρεπει να παιζει με τους κινεζους τελευταια. Και δικο μου δεμα δεν φαινότανε και φάνηκε μετα απο 10 μερες. Παντως θα σου ελεγα μην ανησυχείς ...... τουλαχιστον για την ωρα. Είναι νωρίς ακόμα. μετα πο 20-25 μερες αν δεν γινει τιποτα κανεις claim και τα παιρνεις πισω τα λεφτα σου. αυτο θα φανει ομως μεσα στη βδομαδα λογικα.
Ο/H vortalhe έγραψε:
συγνωμη που εκανα αλλου το post απο θεσσαλονικη ειμαι!παραγγειλεια εγινε apo yeso521
Ξερω φιλε εκει με λεει ακομα ολλανδια οπως ειπες.Ευχαριστω!Ο/H Project_P έγραψε:
Απο την στιγμη που μπαινει Ελλαδα για πιο ακριβες tracking μπες στο site των Elta.Ο/H vortalhe έγραψε:
συγνωμη που εκανα αλλου το post απο θεσσαλονικη ειμαι!παραγγειλεια εγινε apo yeso521
ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου
Bεβαια εχει και αυτο πολυ αργει ενημερωση και συνηθως λεει οτι ειναι ακομα Ολλανδια, (οταν παει με ΝL) αλλα οταν περασει απο το τελωνειο στην Ελλαδα και μετα λεει ακριβως που το εχουν...