Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Καλα κανεις και το αναφερεις
Επισης εχουν πινακα εδω μπορεις να στειλεις το λινκ που το αναφερεις (δηλ το παρον θεμα) στο φορουμ -
-
Καλησπέρα, έχω παραγγείλει από vickmall το REDMI Note 3 στις 17/6. Το πακέτο απεστάλει στις 21/6 και την 1/7 φαίνεται να έχει αποσταλεί από Ολλανδία με NL post για Ελλάδα. Έκτοτε δεν υπάρχει κάποιο update παραλαβής του στην Ελλάδα. Το tracking number είναι RS471839258NL και το link το κάτωθι
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
Επειδή ήμουν από τους τυχερούς που περίμενα δέμα με sing post τον Απρίλιο και τότε πάλι το θέμα είχε κολλήσει πριν την αποστολή του από Σιγκαπούρη για Ελλάδα, να αρχίζω να ανησυχώ ή ο σάκος με το δέμα μου είναι κολλημένος στο Ελ. Βενιζέλος;
Παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία με NL post να με βοηθήσει λίγο. Ευχαριστώ. -
Θεωρώ οτι είσαι στο όριο και δεν χρειάζεται να αρχίσεις να αγχώνεσαι ακόμα... Λίγο υπομονή ακόμη...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H iliasmw έγραψε:
Καλησπέρα, έχω παραγγείλει από vickmall το REDMI Note 3 στις 17/6. Το πακέτο απεστάλει στις 21/6 και την 1/7 φαίνεται να έχει αποσταλεί από Ολλανδία με NL post για Ελλάδα. Έκτοτε δεν υπάρχει κάποιο update παραλαβής του στην Ελλάδα. Το tracking number είναι RS471839258NL και το link το κάτωθι
Επειδή ήμουν από τους τυχερούς που περίμενα δέμα με sing post τον Απρίλιο και τότε πάλι το θέμα είχε κολλήσει πριν την αποστολή του από Σιγκαπούρη για Ελλάδα, να αρχίζω να ανησυχώ ή ο σάκος με το δέμα μου είναι κολλημένος στο Ελ. Βενιζέλος;
Παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία με NL post να με βοηθήσει λίγο. Ευχαριστώ.
γνωριζει κανεις ποσο περιπου ειναι το ανωτερο που μπορει να κανει ειμαι ηδη στις 8 μερες
2016-06-30 09:45
The item is on transport to the country of destination
2016-06-29 13:24The item is at the PostNL sorting center
2016-06-23 06:08The item is pre-advised -
Ίδια ακριβώς περίπτωση κι εγώ...δέμα από Vickmall, από 01/07/2016 δείχνει ότι έχει ξεκινήσει από Ολλανδία με PostNL με προορισμό Ελλάδα κι έκτοτε τπτ στο tracking...Ίδωμεν..
-
Ο/H iliasmw έγραψε:
Και εγώ περιμένω κάτι παραγγελίες από Geekbuying και Coolicool. Του Geekbuying μπήκαν σήμερα στο Athens Amu (μόνο εκεί το βλέπω, αλλού έχουν παλιότερη ενημέρωση).Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Η NL Post αργεί να ενημερώσει...από την στιγμή που κάνει update έστω και καθυστερημένα μην αγχώνεστε...θα φανεί.
3 δέματα περιμένω κι εγώ...όλα κολλημένα είναι στο ότι έφυγαν από Ολλανδία -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H iliasmw έγραψε:
-
Δευτέρα ο ταχυδρόμος θα χτυπήσει, αλλά μια φορά..... ☺Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Συνήθως 15-20 μέρες κάνουν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0