το tracking στο site της sg λεει ορι εφτασε Ελλαδα ενω στα ΕΛΤΑ λεει οτι ειναι ακομα σε μεταφορα
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Όσο κι αν αγχώνεσαι, όσα τηλεγωνα κι αν πάρει στα ΕΛΤΑ δεν αλλάζει κάτι.
Όταν είναι να παραλάβεις θα παραλάβεις.
Και για να σου απαντήσω γιατι ένα άγχος το έχεις, το ότι η Singapore Post έγραψε πως το αντικειμενο βρίσκεται στην χώρα προορισμου σημαινει ακριβως αυτό. Βρισκεται στην χώρα προορισμου δλδ στην Ελλάδα. Τίποτα περισσότερο.
Το πότε θα ανοιξει τον σάκο ο υπαλληλος του ΕΛΤΑ είναι ένα τελειως διαφορετικο θέμα και δεν μπορεις να το ξέρεις.
Μπορει σήμερα, μπορει αύριο μπορει και σε 15 μέρες, μπορει και περισσότερο.
Για τα ΕΛΤΑ το αντικειμενο ακόμα δεν εχει παραληφθει οπότε δεν μπορει να σου πει που βρισκεται.
Even dead i will fight. -
Καλημέρα στην παρέα.
Έκανα μια παραγγελία στης 08-12-2016 το redmi 4A απο gearbest με netherland post.
11-12-2016 μου έστειλε το trucking number.
Απο 12-12-2016 μέχρι σήμερα δείχνει οτι είναι pre-advised.
Τώρα στο china post μου έβγαλε αυτό.
Destination Country - Greece: (+30) 800-11-82000 Go to official website2016-12-20 10:14,SEND ITEM ABROAD, NETHERLANDS
Origin Country - Netherlands: +31 (0) 900 0990 Go to official website2016-12-12 10:32,The item is pre-advised,
Εννοεί οτι εστάλει στην ολλανδία;
Ευχαριστώ.
-
Δεν τρεχει τίποτα. Μέσα Γενάρη θα παραλάβεις. Όλα νορμαλ ειναι.
Even dead i will fight. -
οκ!Ευχαριστώ πολύ!
-
καλησπερα σε όλη την παρεα. Στις 11 Νοεμβρίου αγορασα απο gearbest to xiaomi note 3 pro και η αποστολή εγινε με postnl με tracking number RS698954822NL και απο τις 21 Νοεμβρίου "λεει" πως έρχεται Ελλάδα και ακόμη τίποτα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοια καθυστέρηση. Λετε να εχει χαθεί το πακέτο η να μην ανησυχώ και να περιμένω; Ευχαριστώ.
-
Περίμενε, τώρα τελευταία καθυστερούν πολύ, μην ξεχνάς πλησιάζουν Χριστούγεννα και ο όγκος των δεμάτων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο
XTRV the Greek miui definition -
Παιδιά επειδή άρχισα να αγχώνομαι πραγματικά πλέον... Σας επισυνάπτω την εικόνα του πακέτου με τα στοιχεία αποστολής από το yeso521. Τι λέτε;;; Θα παραλάβω ποτέ ή μπαααα;;;
Dispute έκανα αλλά και αυτό θέλει το χρόνο του...αλλά εμένα σε προτεραιότητα είναι να παραλάβω τo κινητό όχι να γίνει refund και ξανά από την αρχή η παραγγελία (+ ότι το είχα βρει σε προσφορά τότε και τώρα δεν παίζει σε αυτή τη τιμή)!!!
Η γκαντεμιά είναι ότι 2-3 κινητά που είχα πάρει από gearbest και coolicool για φίλους τα παρέλαβα εκκρεμεί, αυτό που είναι για μένα!!! -
You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Κυριολεκτικά ή μεταφορικά;;;!!! :p :p :p
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εγω σημερα πηρα update οτι εφτασε αθηνα κι οτι ξεφορτωθηκε στην κ.δ των ελτα
Ελπιζω και σε εσας οσοι περιμενετε δεμα να παραλαβετε συντομα!
Χρονια πολλα σε ολους!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0