Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Γενικά παιδιά αυτή τη περίοδο παίζει να επιρεάζει και το γεγονός της κακοκαιρίας που επικρατεί στην ευρώπη οπότε υπομονή. Εφόσον τα tracking nnumbers σας δείξαν από τις πρώτες μέρες ενεργά, υπομονή!
Πέρυσι μου είχε τύχει να μου έρθει δέμα από Κίνα με PostNL και να φτάσει σε 7 εργάσιμες. Κάτι άλλα πάλι το θέλαν το μήνα τους. Γενικά οι Ασιατικές αγορές είναι της υπομονής...
Μία πολύ καλή εφαρμογή για αναζήτηση πακέτων στο κινητό είναι η: Deliveries Package Tracker
Τη ρυθμίζεις βάζοντας πληροφορίες και λοιπά και σε ενημερώνει σχετικά με τη πορεία που δέματος -
Παιδιά περιμένει κανείς κατι με china post?Γιατι περιμενω ενα δεμα και δεν έχω δει καμια εξέλιξή τις τελευταίες μερες.
-
-
Εσυ εισαι καλά.Σε εμενα το δεμα μου ηταν στο αεροδρόμιο 12/12/16 και οτι εχει φύγει για Ελλάδα δεν εχω καμια ενημερωση εως τωρα.Δεν ξερω εαν εφτασε Ελλαδα η ειναι ακομα εκει;
-
καλά είσαι, με china παίρνει περί τις 40-50 μέρες πλέον
-
Χαιρετω φιλοι
Εχω 3 αγορές απο Gearbest με αποστολή NL
H πρώτη ήταν παραγγελία 26/10/16 , παρέλαβα 11/11/16
Η 2η είναι παραγγελία 6/12/16 και απο 15/12/16 είναι ... « on transport to the country of destination»
Η 3η παραγγελία 28/12/16 και απο 4/1/17.. ... « on transport to the country of destination»
Καταλαβαίνω πως η περίοδος των εορτών δικαιολογεί κάποιες επιπλέον καθυστερήσεις ,,
αλλά στην 2η παραγγελία μηπως δεν πρόκειται να παραλάβω πλέον...!!????
Να περιμένω κιάλλο ,,εχει νοημα ?
Ανοιξα ticket και μου απάντησαν την προηγούμενη Παρασκευή να περιμένω μια εβδομάδα επιπλέον ,και επίσης να παώ στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω για το Δέμα ,
εχει νόημα να κάνω κάτι τέτοιο ?
Την Δευτέρα θα αναφέρω πως δεν εχω παραλάβει τελικά , η αγορά εγινε με Προπληρωμένη Πιστωτική Κάρτα και είχα βάλει επιπλεον εξοδα Ασφάλισης μεταφοράς .Δεν θα ήθελα να ζητήσω επιστροφή ,αλλα να μπουν τα χρήματα στο GBwallet για να ξανακάνω αγορά .. πουφφφ -
Εγώ πήρα refund κι τώρα που ε΄ρχονται οι παραγγελιές μπαινω σε διαδικασία να ξαναπληρώσω τους πωλητες.
Άστο μη τυρρανιέσαι. Θα ερθουν όλα.
Even dead i will fight. -
Δώρα ήταν γμτ.. ευχαριστώ Θοδωρή για την εμψύχωση !!
Δλδ 30 ημέρες καθυστέρηση είναι κατι συχνό ?
και χωρίς καμια ενημέρωση ολο αυτο τον καιρό για το που είναι το δέμα..
Εχει νόημα να παω στα Ελτά να ρωτήσω η θα με κοιτάν κάπως..?
-
Ουτε καν θα σε κοιτάξουν.
Θα σου πουν να περιμένεις. Δεν μπορεις να κάνεις κατι εκτος της αναμονης.
Even dead i will fight. -
Τελως πάντων .. για την 2η παραγγελία θα περιμένω εως την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου να συμπληρωθούν 30+ εργασιμες και βλέπουμε μετά ..
Πάντως διάβασα πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το θέμα ,, μπράβο σε όλους που βοηθούν όπως μπορούν. -
Ο/H saga66 έγραψε:
Τελως πάντων .. για την 2η παραγγελία θα περιμένω εως την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου να συμπληρωθούν 30+ εργασιμες και βλέπουμε μετά ..
Πάντως διάβασα πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το θέμα ,, μπράβο σε όλους που βοηθούν όπως μπορούν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0