Αν κρίνω από την προηγούμενη πρόσφατη ,σε 8 μέρες πρέπει να παραλάβω
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι πολυ παλιός κανονισμός αυτος, απλά δεν έδινε κανένας σημασία... Κανονικά υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να σταλλεί μια μπαταρία, αλλά προφανώς δεν τις τηρούσε κανένας Κινέζος... Συνήθως όμως περνάγαν έτσι.Ο/H zisistil έγραψε:
Πάνε πλέον οι αγορές powerbank, μπαταριών κ λοιπών προιόντων "ωμής ενέργειας" από Κίνα.
To tracking των ΕΛΤΑ τι δείχνει??Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε τι κατάσταση είναι όταν λέει το παρακάτω παιδιά, είναι αξίας 11 ευρώ απλά θέλω να μάθω αν είναι Ελλάδα ή ακόμα ταξιδεύει. Ευχαριστώ
Σου παραθέτω πιο παλιό post μουΟ/H zisistil έγραψε:
Γιατί να μείνουμε μακριά από το dx.com θα μας πεις;
Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Εμένα απατεώνες μου φαίνονται...το έχω ξαναφέρει εδω...Επίσης δεν νομίζω να υπάρχει ευρωπαϊκή αποθήκη...2 φορές παρήγγειλα και είπα ποτέ ξανά... Την πρώτη φορά αγόρασα ένα mi band 1 και τελικά ήρθε mi band 1,1 τότε όμως δεν ήξερα τη διαφορά και οταν το κατάλαβα ήταν αργά...
Τη δεύτερη αγόρασα απο την "ευρωπαϊκή αποθήκη" επειδή βιαζόμουν μια yi camera... Έκανε μήνα να έρθει τουλάχιστον και τις 15 πρώτες μέρες δεν μπορούσες καν να δεις που βρίσκεται. Εμφανίστηκε Ολλανδία 10 μέρες πριν παραλάβω περίπου και απο εκεί και πέρα μπορούσα να το εντοπίσω...Το customer τους υπάρχει, μπορείς να τους βρεις και να μιλήσεις μαζί τους αλλά δεν θα συνεννοηθείς, το μόνο που μου λέγαν είναι υπομονή...
Εγω πάντως μακριά απο αυτους υπάρχουν πολλοί καλύτεροι
'Οτι δεν υπάρχει καταχωρημένο κάτι. @BodaiΟ/H Bodai έγραψε:
To tracking των ΕΛΤΑ τι δείχνει??Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε τι κατάσταση είναι όταν λέει το παρακάτω παιδιά, είναι αξίας 11 ευρώ απλά θέλω να μάθω αν είναι Ελλάδα ή ακόμα ταξιδεύει. Ευχαριστώ