Διαφήμιση

Ίδιο χρώμα άλλη απόχρωση σε redmi 3

• Ίδιο χρώμα άλλη απόχρωση σε redmi 3

Σήμερα παρέλαβα το δωράκι μου απο coolicool και παρατήρησα ότι το πρώτο μου redmi 3 που είναι το ίδιο χρώμα έχει διαφορετική απόχρωση του χρυσού λίγο πιο κοκκινωπή, δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε.
      Το πρώτο μου το πήρα από vikmall.

αργότερα όταν θα βρω χρόνο θα ανεβάσω καλύτερο video και φωτογραφίες με τις διαφορές.
    • Δεν φαίνεται πολύ

Εκεί που φαίνεται λίγο είναι εκεί που είναι το αυτοκόλλητο αλλά εκεί το κάνει λόγο του αυτοκολλήτου και όχι το χρώμα

Αν και στο πλάι κάτι φάνηκε

Περίεργα πράγματα
    • Ωραία δωράκια σου κάνουν!!!!
      Άλλη παρτίδα μάλλον είναι αυτό που έχει παρατηρηθεί στο redmi note 2 και την απόχρωση του λευκού στην οθόνη, όπως και να έχει δεν σου κάνουν εύκολα δώρο αξίας 200€. Μπράβο και καλορίζικο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Ωραία δωράκια σου κάνουν!!!!
      Άλλη παρτίδα μάλλον είναι αυτό που έχει παρατηρηθεί στο redmi note 2 και την απόχρωση του λευκού στην οθόνη, όπως και να έχει δεν σου κάνουν εύκολα δώρο αξίας 200€. Μπράβο και καλορίζικο.
      Το δωράκι είναι αυτό που κέρδισα στο διαγωνισμό από εδώ,οι τιμές που κυμαίνεται είναι από 130 ευρώ στην κίνα έως 160 από ευρωπαϊκή αποθήκη.
      Οντως πρέπει να είναι διαφορετική παρτίδα γιατί παρατηρώντας και τα κουτάκια τους βλέπεις η μία εκτύπωση να είναι λίγο πιο έντονη από την άλλη, στην πίσω πλευρά δεν έχω βάλει φωτογραφία, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκόλλητο απλά το ένα είναι την 01/16 και το άλλο την 03/16.
      Images
      • P4151725.JPG

33,41 kB, 1.024×545, viewed 80 times
      • P4151724.JPG

59,16 kB, 895×800, viewed 98 times