[GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Video
-
-
Εμένα χτύπησε αν δεν κάνω λάθος (μετά έβαλα του @gkalen)
Δοκίμασε να κάνεις wipes (cache & dalvik cache) και ξαναδές το ξυπνητήρι -
-
-
Σήμερα πέρασα την ακριβώς προηγούμενη έκδοση και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την καινουρια μπορούμε να τη βάλουμε και μέσω του updater η αποκλειστικά twrp?
-
-
Ο/H vardeos έγραψε:
Όταν πάω να ανοίξω το youtube μου βγάζει.
Πατώντας στο λινκ μου κάνει πάλι λουπ στην ίδια εικόνα.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης δεν ανοίγει το play store.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς και μέσα από την αναβάθμιση
Θα γίνει dirty flash και στις 2 περιπτώσεις? -
-
απογοήτευση σκέτη η ρομ των κινέζων για άλλη μια φορά.
μπαταρία χάλια μαύρα, και προβλήματα με τον ήχο που παράξενο αλλά σε 4 εγκαταστάσεις είχα και διαφορετικό πρόβλημα. είτε είχε ο ήχος στο Bluetooth πρόβλημα, είτε το ηχείο τσιρίζει, είτε δεν με ακούνε κανονικά σε κλήσεις είτε σε viber με ακούνε λες και παίρνω απο τον Άδη.
Αν βάλεις κα να παιχνίδι μετα απο κα να 5λεπτό Δεν μπορείς να ακουμπήσει στο κινητό.
Αλλαγή twrp και επαναφορά του image σε 5.12.10.
συνεχίστε την καλή δουλειά και ευχαριστώ για άλλη μια φορά.
και αναμονή για την επόμενη.. -
...λοιπόν είναι η πρώτη επαφή με την 5,1 και έχω κάποιες παρατηρήσεις, ο πλοηγός μπορεί εκεί που πας να ψάξεις κάτι στο ίντερνετ μπορεί να σου κλείσει, είχα ένα θέμα όταν άνοιξα τα data δεν υπήρχε η ενεργοποίηση του internet κάπως το ξεμπλόκαρα και μπήκα δεν ξερω έαν το ξανακάνει ή ηταν τυχαιο, και ενώ το stikaki το διαβάζει και γίνετε αντιγραφή από το stick, από την συσκευή προς το stikaki δεν περνάει η αντιγραφή δεν ξέρω μήπως υπάρχει κάποια ασφάλεια στην συσκευή.
-
Προσπαθώ να περάσω την 6.4.14 και όταν κάνω reboot ξαναμπαίνει στο recovery κάθε φορα. Τι γίνεται;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα