xiaomi redmi note 3 pro
-
-
Μερικές παραπάνω πληροφορίες, όπως
1. Ποια ρομ έχει το κινητό (αν μπορείς ανέβασε μία φωτογραφία ότι βλέπεις στο "Σχετικά με το τηλέφωνο")
2. Χρησιμοποιείς Ελληνικά ή Αγγλικά στο τηλέφωνο ?
3. Αν έχεις Ελληνικά, δοκίμασες να αλλάξεις την γλώσσα στα Αγγλικά ?
Καλός ήρθες στην παρέα μας -
Δοκιμασία και αγγλικά αλλά τίποτα.
Ελληνικά χρησιμοποιώ αλλά είναι μισά ελληνικά και μισά αγγλικα.... Τι μπορώ να κάνω για αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η ρομ που έχεις δεν είναι κάποια official, επιβεβαιώνεται και από τα ελληνικά που έχει
Πιθανότατα το πρόβλημα να προέρχεται από την ρομ και όχι από το κινητό.
Όμως, δες πρώτα ποιο κινητό έχεις, στο προφίλ σου έχεις βάλει το Redmi Note 3 Pro αλλά τα στοιχεία του κινητού σου δείχνουν το Redmi Note 3.
Είναι διαφορετικές συσκευές -
Το pro υποτίθεται ότι το pro παραγγηλα...hexa core έχει το pro το απλό έχει octa core
Πως μπορώ να το επιβεβαιώσω; Βασικά παίρνει και sd κάρτα οπότε το pro είναι....
-
Το Redmi Note 3 έχει MTK Helio X10 Octa Core
Το Redmi Note 3 Pro έχει Snapdragon 650 Hexa Core
Οπότε μάλλον το Pro έχεις
Με μπέρδεψε που το αναφέρει ως Redmi Note 3
-
Το pro είναι αν δεις στη φωτό που έστειλα ειναι hexa core και οπως είπα παίρνει και sd κάρτα... Υπάρχει καμία αναβάθμιση που θα μου λύσει το θεμα; Πρώτον με το finger print και δεύτερων αλλά όχι τόσο σημαντικό με τα μισά ελληνικά και μισά αγγλικά ....
Δες εδώ για unofficial roms RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Ότι άλλο χρειαστείς συνεχίζεις εκεί και συγνώμη για πριν -
Συγνωμη για πιο πραγμα; Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη βοηθεια!!!!
καλησπέρα φίλε μου. Το Pro έχεις χωρίς δεύτερη ματιά μια και γράφει hexa-core. Το θέμα τώρα με τη ρομ σου. Πρέπει να την αλλάξεις γιατί πρώτον δεν είναι official και 2ον σίγουρα ότι προβλήματα μπορεί να έχεις τα προκαλεί αυτή.
Πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που σου παραθέτω εδώ με προσοχή και ηρεμία και πέρνα κάποια ρομ από τις official που αναφέρει κάπου στη μέση της σελίδας και αφού όλα τελειώσουν με επιτυχία τότε θα δουλεύουν όλα τέλεια! Τα βήματα στον οδηγό να βεβαιώνεσαι πρώτα ότι τα κάνεις σωστά και μετά να προχωράς στο επόμενο βήμα! -
Το ξεκλειδωμα του bootloader θέλει λέει μία αίτηση από την xiaomi , είναι το unlock your Mi device που έχει στη σελίδα en.miui.com ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα