Καλησπέρα στην κοινότητα.
Θα ήθελα την βοήθεια σας με το firmware του κινητού μου.
Το παρέλαβα σήμερα και μπαίνοντας στα settings είχε το 7.98.9.0(LHOCNCL) firmware.
Επίσης είχε και playstore και πολλές γλώσσες μέσα.
Προσπάθησα να βάλω ενα απο τα επίσημα Global stable, Global developer , China developer rom αλλά μου έβγαζε Could'nt verify update.
Το Stable china πήγε στην αρχή να το περάσει αλλα ξαναεπέστρεψε στο άγνωστο αυτό firmware.
Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω για ξαναεπιστρέψω σε official firmware?
Ολα αυτα για να μπορέσω τελικά να περασω την Ελληνική rom.
Mήπως ειναι με ξεκλείδωτο bootloader το τηλεφωνο και μπορω κατευθειαν να ακολουθήσω τον οδηγο για πρώτη φορα εγκατάσταση της Ελληνικής rom στο redmi note 3 pro?
Υ.Γ. Μου αρέσει που είχαμε συννενοηθεί με το μαγαζί να μην πειράξει το Firmware και να αφήσει το Κινέζικο.
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας Χρήστος
Θα ήθελα την βοήθεια σας με το firmware του κινητού μου.
Το παρέλαβα σήμερα και μπαίνοντας στα settings είχε το 7.98.9.0(LHOCNCL) firmware.
Επίσης είχε και playstore και πολλές γλώσσες μέσα.
Προσπάθησα να βάλω ενα απο τα επίσημα Global stable, Global developer , China developer rom αλλά μου έβγαζε Could'nt verify update.
Το Stable china πήγε στην αρχή να το περάσει αλλα ξαναεπέστρεψε στο άγνωστο αυτό firmware.
Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω για ξαναεπιστρέψω σε official firmware?
Ολα αυτα για να μπορέσω τελικά να περασω την Ελληνική rom.
Mήπως ειναι με ξεκλείδωτο bootloader το τηλεφωνο και μπορω κατευθειαν να ακολουθήσω τον οδηγο για πρώτη φορα εγκατάσταση της Ελληνικής rom στο redmi note 3 pro?
Υ.Γ. Μου αρέσει που είχαμε συννενοηθεί με το μαγαζί να μην πειράξει το Firmware και να αφήσει το Κινέζικο.
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας Χρήστος