Διαφήμιση

Επιβεβαίωση ότι εχω redmi 3pro

• Επιβεβαίωση ότι εχω redmi 3pro

Καλησπερα σε όλους απο Σπαρτη !
      Ειμαι ο Γιάννης και αυτό είναι το πρώτο μου ποστ εδώ.Ειμαι 38 ετών και δεν εχω τις γνώσεις για να το ψάξω επιπλέον .Θέλω την βοήθεια σας σε κάτι που εχω απορία .
      Πήρα απο Ελλάδα το μοντέλο xiaomi redmi 3 pro Και θέλω να μου πει κάποιος που γνωρίζει πως καταλαβαίνω ότι αυτό είναι το σωστό μοντέλο καθώς στο κουτί του αναγράφει τον τίτλο του έως το 3 χωρίς κάπου να λέει το pro. Στα settings πληροφορίες λογισμικού αναγράφει τα εξής
      Model number .Redmi note 3
      Android version . 5.1.1 LMY7V Android sec.
      Patch level. 2015-12-01 Miuiversion . MIUI 7.1l Stable 7.17.9.0(LHOCNCL
      CPU. Hexa-core max 1,8GH
      RAM. 3,00GB
      Παρακαλώ εαν θέλετε κάποιο άλλο δεδομένο ζητήστε μου. Μου έκανε εντύπωση ότι ηταν σφραγισμένο στη συσκευασία του. Είχε ελληνικά. Το playstore κανονικά. Ενώ είχα διαβάσει πριν το πάρω ότι έρχεται στην καλύτερη με αγγλικά κ ελληνικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Γιάννης

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαμόρφωση μηνύματος ().

• Καλησπέρα Γιάννη και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Η βασικά διαφορά του απλού 3 με το αποκαλούμενο Pro είναι στον επεξεργαστή. Το απλό 3άρι είναι 8πύρινο σε αντίθεση με το Pro που είναι 6πυρινο.

To Pro σαν ονομασία δόθηκε από τον κόσμο και όχι επίσημα από την εταιρία. Επίσημα λοιπόν δεν υφίσταται η ονομασία Pro και γιαυτό δεν πρόκειται να το δεις πουθενά στην συσκευασία ή μέσα στο κινητό. Εσύ λοιπόν έχεις το Pro κανονικότατα!!

Τώρα όσο αναφορά τη ρομ δυστυχώς δεν έχω ευχάριστα νέα μιας και αυτή η ρομ δεν είναι official. Τι σημαίνει αυτό:

1) δεν θα παίρνεις updates
      2) ίσως έχεις διάφορα προβλήματα που δεν θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε να τα λύσεις γιατί μάλλον θα προέρχονται από τη συγκεκριμένη unofficial ρομ.
      3) η διαδικασία για να περάσεις official rom (αν είσαι παντελώς άσχετος με υπολογιστές) είναι λίγο ζόρικη.

Το καλό είναι ότι εδώ στο φόρουμ θα σου δώσουμε πλήρη υποστήριξη (όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή το γουστάρουμε να βοηθάμε)!!! :)

Τώρα καλό είναι να ρίξεις μια ματιά σε αυτό εδώ το thread για να αρχίσεις να μαθαίνεις και να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα και για το γεγονός ότι θα σου λυθούν πολλές απορίες!! :)
    • Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ! Η αλήθεια είναι ότι δεν ειμαι πολύ σχετικός. Ήθελα ενα καλό κινητό χωρίς να δώσω πολλα χρήματα .Ναι με τις ρομ και τα υπόλοιπα που σε σας φαντάζουν απλούστερα εμένα μου φαίνονται βουνό ... Ειμαι ευτυχής που μου επιβεβαιώνεται ότι εχω το μοντέλο που παρήγγειλα !! Δεν ειμαι απαιτητικός χρήστης όποτε για την ώρα θα βουλευτών σε αυτό καθώς το κινητό πραγματικά πετάει!! Σας ευχαριστώ παρά πολύ αρχικά και ξεκινω διάβασμα.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαμόρφωση μηνύματος ().

• Διαφήμιση