ενω το εκανα backup στην sd , μεσω του twrp δεν μου το βγαζει το αρχειο backup. ενω στο pc τον βλεπω κανονικα τον φακελο.τι παιζει;Ο/H mixaliscy έγραψε:
Να πας twrp και εκεί υπάρχει επιλογή για backup. Να το κάνεις και μετά να κάνεις install τη νέα ρομ. Κανονικα εννοώ όπως αναβαθμίσεις πάντα... Χωρίς κάτι έξτρα. Ναι άμα τρέξεις μετά το backup θα είναι ακριβώς όπως το είχες εκείνη τη μέρα
[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Μεσω του twrp θα στο βρει όταν πας στο restore
-
η ρομ μπήκε χθες και σήμερα μετα απο 10 ώρες λειτουργίας έχει πάει 25% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Τόσο απότομη πτώση στο σχέδιο της λεπτομέρειας ιστορικού είχα πολύ καιρό να δω. Θα τη κρατήσω μια μέρα ακόμη και είναι τόσο πολύ τραγική η κατανάλωση θα επιστρέψω στη προηγούμενη.
Ευχαριστώ πολύ για το κόπο της ομάδας. Σίγουρα δεν φταίτε εσείς για τις @@@@ &% των developers -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μεσω του twrp θα στο βρει όταν πας στο restore
-
Ασε την πάνω από 2 μέρες για να δείξει τις πραγματικές της ικανότητες... Αν αντέχεις πάντα εννοείται
-
Jimarios επειδή είμαι από κινητό και δεν θα έχω και πρόσβαση σε υπολογιστή ας σε βοηθήσει κανείς άλλος... Έχω και κινητό που δεν έχει sd και δεν ξέρω και πώς συμπεριφέρεται
-
Νεο "φρουτο". Σε κλησεις σε κινητα κυριως γραφει three way call στα ελληνικα τριμερης συνομιλια και σε πιο απλα ελληνικα, conference.
Να υποθεσω οτι α. Με αυτην την version φανηκε οτι μας ακουνε οι κινεζοι? β. Κατι χαθηκε στην αγγλικη μεταφραση?
Το κανει σε εξερχομενες και εισερχομενες, συχνα αλλα ΟΧΙ παντα, σε σταθερα ποτέ.
Κανεις αλλος το παρατηρησε ή ειμαι το επομενο θυμα του Snowden system? -
Ο/H bandit650 έγραψε:
η ρομ μπήκε χθες και σήμερα μετα απο 10 ώρες λειτουργίας έχει πάει 25% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Τόσο απότομη πτώση στο σχέδιο της λεπτομέρειας ιστορικού είχα πολύ καιρό να δω. Θα τη κρατήσω μια μέρα ακόμη και είναι τόσο πολύ τραγική η κατανάλωση θα επιστρέψω στη προηγούμενη.
Ευχαριστώ πολύ για το κόπο της ομάδας. Σίγουρα δεν φταίτε εσείς για τις @@@@ &% των developers
Εάν δεν βαριέσαι δοκίμασε και εσύ πριν πας σε παλαιότερη Verison -
@jimarios
Αν κάνεις backup σε ΚιτΚατ ρομ δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις επαναφορά αν πας σε Lollipop.
Το backup σου θα δουλέψει μόνο σε ΚιτΚατ.
Τουλάχιστον αυτό ήταν σε ισχύ παλιότερα , εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τώρα και δεν το ξέρω . -
αμα εχεις μωρο δεν κοιμασαι
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για το κόπο της ομάδας. Σίγουρα δεν φταίτε εσείς για τις @@@@ &% των developers
Εάν δεν βαριέσαι δοκίμασε και εσύ πριν πας σε παλαιότερη Verison
δεν μου το λες και μενα ποιο εχεις????? (παντα με καλοπροαιρετο χιουμορ ετσι???)
" Γεωπόνος”
-
Μέχρι τώρα όλα καλά με την ρομ. Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-