[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Αν κατάλαβα καλά φλασαρε lollipop, πήγε να δει ότι μπορεί να κάνει restore, είδε ότι δεν μπορεί, πανικοβληθηκε και έδωσε όλη του τη ψυχή πλέων για να πάει πίσω σε ασφαλή μονοπάτια... Τώρα όμως που είδες jimakos ότι δεν είναι καμία μεγάλη διαδικασία τι θα ελεγες να έρθεις ξανά lollipop ???? Εντομεταξυ όλο αυτό που έκανες στο είχα πει σε ένα ποστ αλλά δεν το πρόσεξε φαίνεται
-
Και ξαφνικα εξαφανιστηκε το mikey. Δεν μπηκε κατα το φλασαρισμα, δοκιμασα χειροκινητα την τελευταια gr, δοκιμασα και προηγουμενη version, τιποτε/
Φτανει στα permission requests, λεει οτι το βαζει και μετα βγαινει ενα ωραιο πορτοκαλι Χ και απο κατω γραφει MiClick. Η μονη επιλογη, ΟΚ... -
Ο/H jimarios έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H jimarios έγραψε:
λογω του οτι το redmi 2 εχει κιτ κατ και παει σε lollipop, χρειαζεται να κανω backup τα αρχεια μου;αν κανω αναβαθμιση μεσω αναβαθμισης miui υπαρχει προβλημα;
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Να πας twrp και εκεί υπάρχει επιλογή για backup. Να το κάνεις και μετά να κάνεις install τη νέα ρομ. Κανονικα εννοώ όπως αναβαθμίσεις πάντα... Χωρίς κάτι έξτρα. Ναι άμα τρέξεις μετά το backup θα είναι ακριβώς όπως το είχες εκείνη τη μέρα
φιλε @gkalen ειχα παρει Backup το κιτ κατ.κατεβασα την 5.1 ρομ και την ετρεξα μεσω αναβαθμισης miui.η νεα ρομ επισης μου αλλαξε το twrp σε ενα πιο καινουργιο με το οποιο το κινητο δεν ηταν πια το 811 αλλά το ww.... .οταν ειδα λοιπον οτι με το 5.1 δε μπορουσα να επαναφερω το backup(και αφου με ελουσε κρυος ιδρωτας) δοκιμασα να γυρισω στο κιτ κατ.αφου εκανα wipes κλπ, ετρεχα την παλια ρομ και μου εβγαζε οτι δεν γινεται γιατι η ρομ ειναι για 811 ενω το κινητο μου ειναι το ww....
ετσι λοιπον φλασαρα το παλιο recovery image και τοτε ετρεξε την παλια ρομ κανονικα χωρις να μου λεει τιποτα. το κινητο μου λοιπον με το παλιο recovery Που ξαναπερασα, φαινοτανε και παλι ...811. ετσι εβαλα την παλια ρομ, ετρεξα κανονικα το backup και τωρα ειναι σαν να μην περασε μια μερα...το κινητο το εχω οπως πριν. το Lollipop Τωρα θα παω παλι εαν καταφερω να κανω backup kit kat και να το δει κανονικα to lollipop.
καλημερα σε ολους!! -
Καλημερα και σε εσένα φίλε μου. Διάβασε το μήνυμα 45 και θα δεις ότι τη λύση στην είχα γράψει...
-
καλημερα και απο εμενα!!!!υπαρχει ενα προβληματακι σε εμενα!!!!κατα την διαρκεια μιας κλησης αντι για το ονομα του καλουντος γραφει τριμερης κληση!!!!το εχει κ καποιος αλλος το θεματακι;;;και με την μπαταρια την καταναλωνει πιο γρηγορα σε σχεση με αλλη εκδοση!!!ευχαριστω!!!!
-
@jimariosΚαλημέρα φίλε μου,χαίρομαι που τα κατάφερες.Αν κατάλαβα καλά θέλεις να πας σε lollipop χωρίς να χάσεις τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου.Το backup απο το twrp σου επαναφέρει το κινητό στη κατάσταση που ήταν την στιγμή που το πήρες όχι μονο τις εφαρμογές.Αν θες να πας σε lollipop χωρίς να χάσεις τίποτα,παρε ενα backup μέσα απο το miui αποθηκευσερο στο PC θα το βρεις στο φάκελο miui.Κανε καθαρή εγκατάσταση τη lollipop και απο το backup επανέφερε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσειςYou may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H vardeos έγραψε:
Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD.
Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί
μένει κολλημένο το ενεργοποίηση.
Υπαρχει καποια λυσει;
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
οκ, και απο μενα.....
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@jimariosΚαλημέρα φίλε μου,χαίρομαι που τα κατάφερες.Αν κατάλαβα καλά θέλεις να πας σε lollipop χωρίς να χάσεις τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου.Το backup απο το twrp σου επαναφέρει το κινητό στη κατάσταση που ήταν την στιγμή που το πήρες όχι μονο τις εφαρμογές.Αν θες να πας σε lollipop χωρίς να χάσεις τίποτα,παρε ενα backup μέσα απο το miui αποθηκευσερο στο PC θα το βρεις στο φάκελο miui.Κανε καθαρή εγκατάσταση τη lollipop και απο το backup επανέφερε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα