Διαφήμιση

[GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • @jimarios Θα πας Ρυθμισεις-Προσθετες Ρυθμισεις-Αντιγραφα και Επαναφορά-Τοπικα αντιγραφα-Δημιουργια αντιγραφου.Θα αποθηκευτή στο φακελο miui.Μετα οπως σου ειπα πιο πανω ;)

Θα περασεις το Backup στο pc θα κανεις κανονικα install την lollipop με factory reset και όταν ανοιξει το κινιτο θα επαναφερεις το backup από την ιδια διαδρομή
    You may think you can fly - but you better not try
  • Ο/H coftaras έγραψε:

Εχοντας το 1 μερα συνεχεια ανοιχτο με wifi ή με τα δεδομενα ανοιχτα (οταν ημουν εκτος σπιτιου) τη μπαταρια ειναι ακομα στο 70%..Εχω παθει πλακα ...Μπραβο στα παιδια για την εξειρετικη δουλεια που κανανε

Όταν η rom είναι καλή λέμε μπράβο στα παιδιά.. Όταν δεν τα πάει καλά βρίζουμε την xiaomi.. Έχουμε πλάκα..
  • Ο/H coftaras έγραψε:

Εχοντας το 1 μερα συνεχεια ανοιχτο με wifi ή με τα δεδομενα ανοιχτα (οταν ημουν εκτος σπιτιου) τη μπαταρια ειναι ακομα στο 70%..
    Σε ποιο από τα τρία κινητά που έχεις στο προφίλ σου αναφέρεσαι;
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Διαφήμιση
  • Πλέον με GTV-gkalen-ROM στο MiNotePro όλα τέλεια!!!η νέα ρομ!!!
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • developer rom Version: 6.4.21 by xiaomi.eu

εκανα εγκατασταση την developer rom Version: 6.4.21 απο xiaomi.eu (προσοχη οχι την ελληνικη) στο mi4c που εχω. την εκανα με τον τροπο του fastboot και υστερα εκανα και wipe cache & dalvic.
    προσοχη! μετα απο την εγκατασταση εκανα USB Debugging -> off οπως συνηθιζω.
    ολα καλα ειναι με αυτην την ρομ (καλυτερη καταναλωση μπαταριας απο την 6.4.14) αλλα εχω ενα προβλημα.
    οταν παω settings -> additional settings μετα μου εμφανιζει ασπρη οθονη κ το κινητο μετα απο 2 με 4 δευτερολεπτα με πεταει στην αρχικη σελιδα.
    εκανα reboot, power off, ξαναεκανα εγκατασταση τησ ιδιας ρομ by eu με το updater app αυτην τη φορα γιατι πλεον δεν μπορω να ενεργοποιησω το USB Debugging αφου δεν με ανοιγει πλεον τα additional settings για να παω developer settings, ΑΛΛΑ και παλι τιποτα.

εχετε να με προτεινετε κατι παιδια?

να κανω μηπως εγκατασταση την ελληνικη ρομ 6.4.21 με το updater app ή να περιμενω την νεα εκδοση απο μεγαλη πεμπτη κ μετα?
  • Ο/H anikologr έγραψε:

Ο/H coftaras έγραψε:

Εχοντας το 1 μερα συνεχεια ανοιχτο με wifi ή με τα δεδομενα ανοιχτα (οταν ημουν εκτος σπιτιου) τη μπαταρια ειναι ακομα στο 70%..Εχω παθει πλακα ...Μπραβο στα παιδια για την εξειρετικη δουλεια που κανανε
    Όταν η rom είναι καλή λέμε μπράβο στα παιδιά.. Όταν δεν τα πάει καλά βρίζουμε την xiaomi.. Έχουμε πλάκα..
    Προσωπικα ειμαι νεος στην Xiaomi και δεν εχω βρίσει πουθενα την εταιρια..το αντιθετο μαλιστα..για τα λεφτα που εδωσα το προιον της ειναι εξαιρετικα καλο ..
    Τα μπραβο τα αξιζουν τα παιδια ανεξαρτητου του αποτελεσματος γιατι σπαταλανε χρονο απο την ζωη τους χωρις οφελος και αυτο οφειλουμε ΟΛΟΙ να τους το αναγνωρισουμε ....

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H coftaras έγραψε:

Εχοντας το 1 μερα συνεχεια ανοιχτο με wifi ή με τα δεδομενα ανοιχτα (οταν ημουν εκτος σπιτιου) τη μπαταρια ειναι ακομα στο 70%..
    Σε ποιο από τα τρία κινητά που έχεις στο προφίλ σου αναφέρεσαι;
    Mi4 Προσπαθω να στα σβησω τα υπολοιπα απο τις ρυθμησεις αλλα δεν βρισκω που ειναι χαχαχα
    Xiaοmι Mi4
  • Ο/H coftaras έγραψε:

Mi4 Προσπαθω να σβησω απο τις ρυθμησεις αλλα δεν βρησω που ειναι αυτο χαχαχαχαχ
    θα πατήσεις πάνω αριστερά που γράφει το username σου και θα επιλέξεις επεξεργασία προφιλ.
    Εκεί θα επιλέξεις μονο την συσκευή που έχεις.. δλδ το mi-4
    Αν αργότερα αποκτήσεις και δεύτερη συσκευή μπορείς να την συμπληρώσεις πατώντας ctrl και τις δύο επιλογές :)
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H vardeos έγραψε:

Ο/H vardeos έγραψε:

Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD.
    Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί
    μένει κολλημένο το ενεργοποίηση.

Υπαρχει καποια λυσει;

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Φίλε μου δεν κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής των ρυθμίσεων. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα μόνο τις επιλογές που είχες από πριν διαλέξει.
  • Παιδια έχει παρατηρήσει κανείς άλλος μέ τίς απόσυνδέσεις που κάνει σέ gps wifi bleutooth.η το κάνει μόνο σέ μένα.
  • Ο/H panoseco έγραψε:

να κανω μηπως εγκατασταση την ελληνικη ρομ 6.4.21 με το updater app ή να περιμενω την νεα εκδοση απο μεγαλη πεμπτη κ μετα?
    Δοκίμασε την Ελληνική και δε θα έχεις πρόβλημα.
    Την κάνεις flash από την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater) της MIUI.. :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • RE: developer rom Version: 6.4.21 by xiaomi.eu

Ο/H vardeos έγραψε:

Ο/H vardeos έγραψε:

Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD.
    Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί
    μένει κολλημένο το ενεργοποίηση.

Υπαρχει καποια λυσει;

Ο/H panoseco έγραψε:

εκανα εγκατασταση την developer rom Version: 6.4.21 απο xiaomi.eu (προσοχη οχι την ελληνικη) στο mi4c που εχω. την εκανα με τον τροπο του fastboot και υστερα εκανα και wipe cache & dalvic.
    προσοχη! μετα απο την εγκατασταση εκανα USB Debugging -> off οπως συνηθιζω.
    ολα καλα ειναι με αυτην την ρομ (καλυτερη καταναλωση μπαταριας απο την 6.4.14) αλλα εχω ενα προβλημα.
    οταν παω settings -> additional settings μετα μου εμφανιζει ασπρη οθονη κ το κινητο μετα απο 2 με 4 δευτερολεπτα με πεταει στην αρχικη σελιδα.
    εκανα reboot, power off, ξαναεκανα εγκατασταση τησ ιδιας ρομ by eu με το updater app αυτην τη φορα γιατι πλεον δεν μπορω να ενεργοποιησω το USB Debugging αφου δεν με ανοιγει πλεον τα additional settings για να παω developer settings, ΑΛΛΑ και παλι τιποτα.

εχετε να με προτεινετε κατι παιδια?

Ακούστε και οι δύο σας ....
    Υπάρχει πρόβλημα στο τελευταίο update για το wt86047 ( HM2014813 ) , με τις ρυθμίσεις , όπως το αναφέρετε ήδη ...

Αν θέλετε το ρομ να δουλεύει σωστά σε όλα του , θα πάτε εδώ και θα κατεβάσετε το τελευταίο μου ρομ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…2TD-THUNDER-MiUi7-6-4-21/

Σ'αυτο το ρομ δουλεύουν όλα κανονικά χωρίς πρόβληματα συν τα extra του ..
    Διαβάστε και την περιγραφή αν θέλετε και προχωρήστε σε φλασαρισμα ..
    Ρυθμίσεις και όλα θα δουλεύουν κανονικά ...

Ελπίζω ότι θα το πάρουν χαμπαρι και θα το φτιάξουν στα επόμενα updates.
    Στο δικό μου ρομ θα δουλευουν πάντως ...

Screenshots για να σας αποδείξω ότι δουλεύουν...

Images
    • uploadfromtaptalk1461516171962.jpg

66,87 kB, 720×1.280, viewed 89 times
    • uploadfromtaptalk1461516179879.jpg

87,66 kB, 720×1.280, viewed 84 times