Google play services has stopped
-
-
Αν μπορείς να κάνεις κάνε. Αλλά και από πάνω ίσως είναι κομπλέ Αν δεν δουλέψει και αυτό:
Τότε @balgio78 θα σου πρότεινα να βάλεις το κινητό σε download mode (Volume+ και Power και τα αφήνεις μόλις δεις Mi Logo) και ενώ το έχεις συνδέσει στο pc ανοίγεις το Mi PC Suite. Θα βρει το κινητό και θα σου πει να το κάνεις recover. Θα σου πετάξει μια εικόνα για να επιλέξεις ποια ρομ θες. Επέλεξε την Stable και προχώρα μέχρι τέλους... Αφού τελειώσει τσέκαρε εκ νέου αν δουλεύουν!!
Αν δεν μπορέσει να φλασάρει το κινητό το Mi PC Suite όπως σου λέω τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει εδώ. -
Καλημέρα ομάδα!
Η απόπειρα με τον πρώτο τρόπο που μου είπες @lallasgr, (φλασάρισμα με το My Pc Suite) δυστυχώς δεν καρποφόρησε, γιατί μου έβγαλε αυτό το μήνυμα...
Screenshot by Lightshot
Η δεύτερη απόπειρα, με τον εν λόγω οδηγό ([DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum), ΕΠΙΣΗΣ δεν καρποφόρησε γιατί μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.... "Please select one ROM at least before execution"!
Δεν μπορεί.... κάποια ΠΑΤΑΤΑ έχω κάνει, για να μην πω Μ@Λ@ΚΙ@, αλλιώς δεν εξηγείται να μη δουλεύει τίποτα!!! -
-
Ο/H balgio78 έγραψε:
Η απόπειρα με τον πρώτο τρόπο που μου είπες @lallasgr, (φλασάρισμα με το My Pc Suite) δυστυχώς δεν καρποφόρησε, γιατί μου έβγαλε αυτό το μήνυμα...
Στο ποστ αυτό => How to Install Google Play Store on Mi5 / Mi5 PRO υπάρχει ενας ολοκληρωμένος Google Installer. Δεν δοκιμάζεις να ξηλώσεις τα πάντα και με την βοήθεια του installer να τα περάσεις όλα από την αρχή?? -
@caeser, καλημέρα!!!!
Έκανα την αίτηση προχθές το απόγευμα και περιμένω, με τα χέρια σε στάση προσευχής (μέρες που είναι τώρα)!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.
Όταν έχω το ξεκλείδωμα και κατεβάσω την Ελληνική ROM, θα σας ενημερώσω τι έκανα.
Η ROM που έχω κάνει ήδη download και περιμένει, είναι αυτή ... Screenshot by Lightshot.
Σωστά???
@lallasgr, καλημερα και σε εσένα!!!
Το MiPcSuite, αναγνωρίζει τη συσκευή μου όταν είναι ανοιχτη, αλλά δεν τη βλέπει, όταν είναι σε κατάσταση reboot.
Θα κάνω προσπάθεια και με το καινούριο ποστ που μου υποδεικνύεις. -
-
@balgio78 μάλλον κάτι με τους drivers δεν έχει μπει σωστά. Στο Device manager πως την βλέπει τη συσκευή??
-
-
Οπότε νομίζω κομπλέ είναι. Δεν έχει πιο κάτω κάποιο Android που να μην έχει αναγνωριστεί ε?
-
Όχι, μόνο αυτη τη συσκευή android
-
ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!
Τα κατάφερα!!!
Έκανα ξανά factory reset, και δοκίμασα την τελευταια σου οδηγία @lallasgr, Στο ποστ αυτό => How to Install Google Play Store on Mi5 / Mi5 PRO, και ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια και για την Ιώβεια υπομονή σας!!!
Δεν ξέρω για εσάς.... αλλά εγώ έκανα ΑΝΑΣΤΑΣΗ 3 μερες νωρίτερα!!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα