ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ και official ελληνική global stable 8 !!!!! ενα ευχαριστώ σε όλους που βοήθησαν με τις οδηγίες και τις συμβουλές τους, ειδικά στον Γιάννη που πριν 3 μέρες τον είχα κανένα 2ωρο στο τηλέφωνο,και παρά του ότι πάλι προσφέρθηκε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση,χτές βράδυ μπόρεσα και την έκανα μόνος μου.Τελικά όντως το do it yourself είναι πιο γλυκό αν και κάποιες στιγμές ειχα ψιλοτσαντιστεί νομίζοντας οτι ηταν θέμα λεπτών για κάποιους η αλλάγή τς ρομ, απο εμένα που πέρασα αρκετή ώρα διαβάζοντας....
Αν αποφασίσεις Γιάννη να ασχολειθείς ποτέ με drone στην διαθεση σου!!!! keep walking......
Μπραβο! Ειδες τελικα.. λιγη επεξηγηση ηθελες για να ξεμπλεξεις την κατασταση και λιγη ψυχολογικη υποστηριξη(:p), απο εκει και περα το εφτιαξες μονος σου μια χαρα. Ωραιος.
υ.γ.: Το ψηνω για drone μετα τις γιορτες. Θα μιλησουμε
Επειδή μου έβγαλε μήνυμα
"Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" προσπάθησα να κατεβάσω την kenzo_global__V7.2.5.0 αλλά το link
Χθες εκανα unlock μεσω της xiaomi το τηλεφωνο.
Σχετικα με την προσφατη εκδοση που αναρτησατε προσφατα τι πρεπει να κάνω απο εδω και περα?
Βλεπω στην αναρτηση οτι αφορα τα εξης¨
Ενσωματώθηκε το Super SU και δεν χρειάζεται πλέον ξεχωριστό Install.
Ενσωμάτωση TWRP Recovery 3.0.0 by Michael
Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos
Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects)
Δεν χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστό wipe cache & Dalvik cache αφού τα κάνει μόνο του το Scrip
Αρα εγω ---με απλα ελληνικά--- Βάζω την rom μέσα στο κινητο και την τρέχω απο miflash tool ή κανονικά απο updater σαν official?
Θελω να πω οτι είναι πλέον απλή υποθεση ή πρεπει να έχω μεχρι 64bit windows κτλ? (εχω 32bit)
κατέβασα την παραπάνω έκδοση και όταν ξεκινάει σε miui7 επιλέγω ότι να 'ναι από γλώσσα και τοποθεσία; Ελλάδα δε βλέπω πουθενά... θα έχω πρόβλημα με τις sim ή να περάσω ότι να 'ναι και κατευθείαν σε chinese dev;