Ο/H chat1978 έγραψε:
Παρέλαβα το κινητό και κοίταξα αν ο bootloader είναι κλειδωμένος που δεν είναι. Έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα συνεπώς ξέρω ότι πρέπει να αναιρέσω τις κουταμάρες του καταστήματος (banggood)
Να αναφέρω για να μην σαν τρώω το χρόνο ότι είμαι σε Win 10 x64, disable digital sign driver test και τρέχω πάντα σε admin.
έχω καταφέρει να βλέπω την συσκευή στον device manager όπως αναφέρουν. Είχα αρκετά προβλήματα με το θέμα, καθώς δεν έβλεπε την συσκευή με το γνωστό "usb device not recognized". Τελικά έκανα login με τον πραγματικό admin, και ενώ το android os έχει φορτώσει με (developer+usb debugging is enabled) έκανα reboot σε edl (adb devices, adb reboot edl) και το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει.
Κατέβασα δυο global version και τις έκανα αποσυμπίεση στο root C:\
[list]kenzo_global_images_V7.2.5.0.LHOMIDA_20160129.0000.14_5.1_globalkenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global[/list]
και μέσα από το miflash διαλέγω clean all και flash_all.bat αλλά δεν προχωράει. Το log file λέει
Source Code
- [0.02 COM3]:[COM3]:start flash.[2.02 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status![4.53 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status![7.03 COM3]:try to reset status.[7.04 COM3]:Switch mode back[7.04 COM3]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status![7.05 COM3]:Object reference not set to an instance of an object.
και κάπου εδώ έχω κολλήσει.
Πως βγαίνει κανείς από το edl mode/stage?
Να αναφέρω επίσης ότι αν προσπαθήσω να μπω σε recovery, το μόνο που βλέπω είναι ένα σαν σκίτσο/περίγραμμα του κινητού που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει αν το καλώδιο είναι συνδεδεμένο. Αυτό ανεξάρτητα με το αν μπήκα με reboot recovery ή Vol+ +Power
Νομίζω τα περιέγραψα αρκετά καλά θεωρώντας ότι ακολουθώ τις οδηγίες της πρώτης σελίδας.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εσύ τι κάνεις δεν μας είπες; Που βγάζει σφάλμα.. το κινητό σε τι φάση είναι;Ο/H chat1978 έγραψε:
Λάθος έχω καταλάβει;
Γενικά έχω ξανακάνει τέτοια πράγματα σε άλλων εταιριών κινητά αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη. Μέχρι το σημείο που ακολουθούμε οδηγίες και εντάξει καταλαβαίνω και κάτι παραπάνω λόγω επαγγέλματος.
Όμως μιας και δεν είμαι γνώστης, ίσως να χρειάζεσαι κάποια πληροφορία παραπάνω αλλά χρειάζομαι να με βοηθήσεις ποια θες.
Συνοπτικά με βάση τον οδηγό
- Έχω εγκαταστήσει drivers και ο υπολογιστής βλέπει το κινητό
- Κατέβασα τις official rom που αναφέρω και τις αποσυμπίεσα διπλά
- Αφού μπήκα σε edl προσπάθησα να κάνω flash αλλά βγαίνει το λάθος στο παραπάνω log file
Πως μπορώ να σας βοηθήσω παραπάνω να με βοηθήσετε;