Και εγώ θα περίμενα να μην εμφανίσει το μήνυμα αν απενεργοποιήσεις τις ψηφιακές υπογραφές. Για αυτό δεν γίνεται η διαδικασία αυτή; η χρησιμεύει κάπου αλλού;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘέλει ως διαχειριστής... όχι απλό παράθυρο.Ο/H eti666 έγραψε:
σε βγάζει σε άλλη διεύθυνση C:\WINDOWS\system32>
Έχεις απόλυτο δίκιο δεν το γνώριζα αυτό σ'ευχαριστώ.Μόλις έπιασα στα χέρια μου το RN3 pro έφτασε σε 13 μέρες από κίνα κ με global stable MIUI8 παρακαλώ ενώ το παράγγειλα με V7.Φυσικά ξεκλείδωτος ο bootloader (έκανα το τεστ) k μισά ελληνικά μισά αγγλικά.Έκανα μόνο την αίτηση ξεκλειδώματος κ αυτό με δυσκολία γιατί δεν δουλεψε στην αρχή.Θα περιμένω την απάντηση για να συνεχίσω με την china dev να το παίξω κ λίγο κ μετα ελληνική GTV δαγκωτό ....Ο/H mrzoid έγραψε:
Θέλει ως διαχειριστής... όχι απλό παράθυρο.Δίνεις ένα "cd C:\adb " , χωρίς τα αυτάκια και τελείωσε η δουλειά.....
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην eti666 ()
Αιτία: όλες οι διεργασίες μαζί για να μην χάνεις τον μπουσουλα
Καλορίζικο , να είσαι σίγουρος ότι μόλις τελειώσεις με τα φλασαρίσματα κτλ , θα σε εκπλήξει το τηλέφωνο (θετικά πάντα).Ο/H eti666 έγραψε:
Μόλις έπιασα στα χέρια μου το RN3 pro
Γεια σας παιδιά και από εμένα. Fan της Xiaomi εδώ και πολλά χρόνια, αποχωρίστηκα προ μηνός το παλιό και αγαπημένο Galaxy Note 2 και πήρα το τιμημένο Xiaomi Redmi Note 3. Έφτασε την Παρασκευή, το χάρηκα τις πρώτες μέρες και σήμερα είπα να γίνω άνθρωπος επιτέλους και να βάλω την ελληνική ROM. And then all hell broke loose. Ας τα πάρω από την αρχή.Ο/H lallasgr έγραψε:
Αν το κινητό είναι Bricked και μπαίνει μόνο σε fastboot και αναγνωρίζεται από το Device Manager ως Qualcomm 900E τότε κάνουμε τα παρακάτω βήματα:
EDIT (2016/06/11): Σήμερα εντόπισα έναν νέο οδηγό που μπορεί να σας βγάλει από την hardbrick κατάσταση xωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το κινητό. Όπως καταλαβαίνετε αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα. Δυστυχώς (ευτυχώς για μένα) δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά για να είμαι 100% σίγουρος ότι δουλεύει αλλά πιστεύω ότι θα δουλεύει. Τον παραθέτω λοιπόν εδώ για όποιον τυχόν brickάρει το κινητό του σε αυτό τον βαθμό. Αυτό που καταφέρνει η συγκεκριμένη διαδικασία είναι να περνάει το πρόβλημα με το 900E και να βάζει τo κινητό σε edl mode και να αναγνωρίζεται σωστά ως 9008.
Unbrick RN3 from HS USB 900E with modified fastboot file
Πάμε λοιπόν:
1) Κατεβάζετε το modified fastboot file
2) Κάνετε επανεκίνιση του κινητού σε fastboot (Volume- και Power μέχρι να δείτε λαγουδάκι)
3) Τρέχετε το edl.cmd αρχεία από το zip που κατεβάσατε (κάντε διπλό κλικ επάνω του)
4) Τώρα θα πρέπει στο Device Manager να σας αναγνωρίσει το κινητό ως 9008/edl mode
5) Προχωράτε κανονικά με το MiFlash και βάζετε μία official fastboot rom
Μπράβο καταφέρατε να κάνετε unbricked την συσκευή σας