Χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι θα μου στριψει εντελως σημερα. Ασχολουμε με της κοπελας μου το κινητο, redmi note 3 pro απο τις 9 το πρωι ασταματητα.
Ιστορικο:
Στο κινητο ειχα εγκαταστησει εδω και αρκετο καιρο την global devrom με τη βοηθεια των παιδιων και του οδηγου του νηματος.
Ολα πηγαιναν μια χαρα, επαιρνε updates καθε εβδομαδα το κινητο και πηγαινε τελεια.Τελευταια φορουσε την global dev 6.9.22. Χθες καποια στιγμη, κατι πατηθηκε μεσα στην τσαντα(συνδυασμος πληκτρων) και το κινητο γυρισε σε test mode.Με vol- + power εκανα επανεκκινηση γιατι ειχε κολλησει και δεν λειτουργουσε το touch και οταν ανοιξε το κινητο με μαγικο τροπο ειχε αλλαξει ο κωδικος της συσκευης.Κλειδωσε η συσκευη μετα απο απο 5-6 προσπαθειες και με αφηνε να βαλω εναν κωδικο ανα 120 λεπτα. Δοκιμασα τα παντα, android device manager lock-unlock, mi account lock unlock αλλα αυτα εμπαιναν σαν προσθετη ασφαλεια του κινητου και δεν μπορουσα να το ανοιξω.
Αποφασισα να φλασαρω το κινητο απο την αρχη και να κανω ακριβως τα βηματα που ειχα κανει και 1 μηνα πριν και ειχα φτιαξει το κινητο.
Περασα με miflash την fastboot global stable 7.2.5.0
Μετα εβαλα μεσα στο root της συσκευης την recovery ROMglobal dev 6.8.11
Και μου κολλαει η διαδικασια λεγοντας could not verify update package.
Πριν 1 μηνα η διαδικασια αυτη λειτουργησε απροβληματιστα.
Κατεβαζω την recovery 8.0.2.0 recovery ROM την βαζω ξανα στο root να δοκιμασω αν θα μου πεταξει το μηνυμα ξανα και το κινητο κανει κανονικα update σε 8.0.2.0 global stable.
Εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης της global devrom 6.8.11, 6.9.22,6.9.29 και στις 3 περιπτωσεις παιρνω το ιδιο μηνυμα και δεν προχωραει.Συμβαινει ομως ΜΟΝΟ με της dev rom.
Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το προβλημα αυτο?
Εχει καποιον server που συνδεεται εκεινη τη στιγμη για να παρει πληροφοριες για τη Dev ROM και ο server δεν απανταει????
Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.
Αν θυμαμαι καλα,
οι Stable 7.2.5.0(miui 7) και 8.0.2.0 (miui8) ειναι android 5.1
οι dev 6.8.11(miui8) 5.1, 6.9.22 και 6.9.29(miui8) android 6.
Οι συνδυασμοι που απετυχαν ειναι απο απο 7.2.5.0 και στις 3 dev και απο 8.0.2.0 και παλι στις 3 dev. Και στις 6 περιπτωσεις παιρνω το ιδιο μηνυμα.