Καλα ειπες φιλε μου.... Λειτουργησε με την 6.8.18!!!
Επιτελους λειτουργησε και μπαινει αισιο τελος μετα απο παιδεμα μια ολοκληρης ημερας....
Να εισαι καλα για τις ιδεες σου με εβγαλες απο αδιεξοδο!
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Χαιρετώ.
Πριν από 2 ημέρες ήμουν απογοητευμένος σχετικά με τη νοημοσύνη μου και την κατάσταση του τηλεφώνου μου. Αλλά με την καθοδήγηση κυρίως του geoanto555 πέτυχα το αποτέλεσμα που φαίνεται στην εικόνα
Χωρίς τους ανθρώπους αυτού του forum δε θα μπορούσα να προχωρήσω. Είναι η ψυχή του κινητού και ο λόγος για τον οποίο λέω σήμερα στο παιδί μου - 8 μηνών - ότι το πρώτο του κινητό θα είναι Xiaomi (Mi 15!!!)
Σας ευχαριστώ όλους!! Μπορεί κάποιοι να ξανά συναντήσουν μηνύματά μου στο αντίστοιχο νήμα για το Xiaomi Mi 5 της γυναίκας μου. Τους συνιστώ υπομονή και τους ζητώ εκ των προτέρων τη βοήθειά τους.
Υ.γ. Επειδή συνεχίζω να πιστεύω πως είμαι νοητικά πολύ πίσω αλλά και επειδή για να κατανοήσω κάτι πρέπει να γνωρίζω τί είναι αυτό που κάνω και όχι να εφαρμόζω απλά ένα tutorial καλό θα ήταν να υπήρχε ένα νήμα - λεξιλόγιο του τί κάνει κάθε προγραμματάκι που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του οδηγού. Παράδειγμα τι είναι το adb και πού χρησιμεύει. Τότε και εφόσον κατανοούσα όλη τη διαδικασία σε βάθος και όχι επιφανειακά όπως τώρα , θα μπορούσα να ξαλαφρώσω και του διαχειριστές - σωτήρες. Εύχομαι να δημιουργηθεί αυτό το "Λεξιλόγιο" και δηλώνω παρόν να συνδράμω στη δημιουργία του με όποιον τρόπο θα χρειαστεί.
Σας ευχαριστώ όλους!! Μπορεί κάποιοι να ξανά συναντήσουν μηνύματά μου στο αντίστοιχο νήμα για το Xiaomi Mi 5 της γυναίκας μου. Τους συνιστώ υπομονή και τους ζητώ εκ των προτέρων τη βοήθειά τους.
Ωραίος μπράβο τώρα προέχει να χαρείς την συσκευή σου !!
Τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία παράθεσης ().