--edited-- Άκυρο το πρόβλημα βρέθηκε. Είχα στον C έναν φάκελο adb και μέσα άλλον φάκελο adb και μετά τα αρχεία. Αφαίρεσα τον ενδιάμεσο φάκελο και όλα μια χαρά. Συνεχίζουμε και βλέπουμε..
@FeatherBrain έχεις με λίγα λόγια έναμ φάκελο μέσα στο C με όνομα adb και μέσα έχει 4 αρχεία;
Μήπως έχεις άλλον έναν φάκελο adb μεσα; Ανέβασε και μία το φάκελο με την διαδρομή από πάνω...
Μπορείς βέβαια εκεί που βλέπεις τα 4 αρχεία μέσα στον φάκελο να κάνεις δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο μαζί με το shift πατημένο και άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ..
Ναι ακριβώς αυτό το λάθος είχα κάνει. Είχα έναν φάκελο adb μέσα σε έναν άλλον adb και μετά μέσα τα 4 αρχεία. Αφαίρεσα τον ενδιάμεσο φάκελο και τώρα όλα μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ
Τώρα έχω άλλο θέμα Πριν την χρησιμοποίηση της εντολής adb reboot edl το τηλέφωνο εμφανίζεται στο device manager ως ενώ αφού χρησιμοποιήσω την εντολή το εμφανίζει ως QHSUSB_BULK αλλά όχι στα other devices αλλά στα usb. Το πρόβλημα είναι πως αν δοκιμάσω να κάνω update τον driver βγάζει ότι είναι up to date και δεν μου επιτρέπει. Έχω απενεργοποιήσει το Driver Signature Enforcement. Τι μπορεί να φταίει?
ως QHSUSB_BULK αλλά όχι στα other devices αλλά στα usb.
Πας δεξί κλικ πάνω σε QHSUSB_BULK/ενημερωση προγ. οδήγησης/αναζήτηση στον υπολογιστή/επιλογή από λίστα
συσκευων του υπολογιστή/επομενο/απο δίσκο/αναζητηση/και μπαίνεις στο program files / xiami /miflash/qualcomm/driver και επιλέγεις το qcser..
Παιδάκια για εσάς που τα ξέρετε είναι όλα παιχνιδάκια, εγώ που δεν..βλέπω στον ύπνο μου ορολογίες οπως, developer,rom,flash,κλπ κλπ πετάγομαι όρθιος, η γυναίκα μου μου λέει τι έπαθες, κι εγώ απαντάω μπρίκαρε το τηλέφωνο....