Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον φίλο @lallasgr για τον πολύτιμο οδηγό και την βοήθεια που μου πρόσφερε καθώς επίσης τους @Project_P, @NasDriver, @mixaliscy, @pechr και @bzanios . Συγγνώμη εκ΄των προτέρων άμα ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιον άλλον φίλο.
Καλημέρα στην παρέα.
Μου έφερε φίλος ένα κινητό το οποίο κολλάει στο logo του Μι και δεν προχωράει παρακάτω.
Βασικά επειδή είχε προβλήματα με την δεύτερη σιμ και κατόπιν επικοινωνίας με την Σελίνα του έστειλε αυτόν τον οδηγό.
Δεν ολοκληρώθηκε όμως από ότι μου είπε και έκτοτε μένει στο λόγκο.
Τώρα προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τον οδηγό της πρώτης σελίδας, αλλά μιας και το κινητό δεν μπουτάρει δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το USB debugging (μάλλον ο κάτοχος δεν το έχει κάνει) όπως και στο 5ο βήμα εκεί που πρέπει να γίνει αποδοχή για Always allow from this computer.
Υπάρχει σωτηρία;;; Κάτι άλλο που μπορεί να γίνει;;;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προχωράμε κανονικά τον οδηγό και ας μην μπορείς να ενεργοποιήσεις USB debugging. Αν το κινητό μπαίνει κανονικά σε edl mode και δείχνει στο device manager 9008 τότε μπορείς να φλασαρεις κανονικά. Απλά κάνε και όλα τα προηγούμενα βήματα εκτός του USB debugging εννοείται
παιδια την βοηθεια σας...
εχω windows 10 pro
εκανα οτι περιγραφει ολη η διαδικασια... τα εβαλα σε λειτουργια δοκιμης
εκανα εγκατασταση οτι λεει το πρωτο ποστ σαν administrator
κατεβαζω εκει που λεει.... Τώρα κατέβασε το MiPhone (MI Flash Tool v20160401) από εδώ κ
μου κατεβαζει ενα ζιπακι που λεγεται MiFlash(2).zip
το ξεζιπαρω... το τρεχω σαν διαχειριστης... ζητανε τα windows την αδεια να τρεξει και δεν γινεται τιποτα μετα
καμμια βοηθεια?
@koofinhio η εγκατάσταση του Mi Flash Tool αργεί να ξεκινήσει οπότε δώστου λίγο χρόνο. Αν το έχει τρέξει πολλές φορές τώρα μπορεί να έχει ζωριστεί ο υπολογιστής και να μην τρέξει κανένα. Πάτα "Ctrl/Shift/Esc" μαζί να ανοίξει το task manager Και δες αν τρέχει εκεί πολλές φορές. Αν δεν βγάζεις άκρη κάνε ένα ρεσταρτ και τρέξτο πάλι μία φορά. Αν δεν ξεκινάει με τίποτα κατέβασε την προηγούμενη έκδοση του Mi Flash και προχώρα με αυτή. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.