4) Τσεκάρεις με την εντολή "adb devices" ότι στην αναγνωρίζει όπως είδαμε πριν, δηλαδή ως sideload
5) Εκτελείς την εντολή "adb.exe sideload update.zip" και πατάς ENTER (χωρίς τα εισαγωγικά)
Θα ξεκινήσει μια διαδικασία και μετά από λίγο θα βγάλει ένα Ποσοστό. Αυτό το ποσοστό δείχνει πόσο % της ROM έχει μεταφερθεί στο κινητό. Το κινητό θα ξεκινήσει να περνάει από μόνο του την ROM και μετά από λίγο θα τελειώσει, και θα βγάλει μήνυμα Success {/system} ή κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι μετά από αυτό κρατάς πατημένο το power να κάνει reboot.
6) Αν ξεκινήσει και περνάει την ρομ τότε όντως ίσως σωθεί το κινητό χωρίς άνοιγμα!!
Το αναγνωρίζει το κινητό μια χαρά σε αυτή τη φάση ως adb device αλλά για να το δει το miflash πρέπει να μπει σε edl mode. Αλλιώς δεν το βλέπει. Με την εντολή για να μπει σε edl mode κάνει επανεκκίνηση και το βγάζει ως MTP device μετα!
Με αυτή τη rom θα έχω play store ή όχι; Συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα μ αυτά και έχω πολλά προβλήματα με τη rom που μ έβαλαν και θέλω να την αλλάξω, αλλά να έχω και play store!!!