@Bodai δεν παιζει να ειναι θεμα με drivers. Το εψαξα και στο en.miui.com λενε οτι αυτοι ειναι οι drivers απλως με αλλη ονομασια. Το μηχανημα μου θελει restart λογικα και απλως θελω να μαθω αν ετσι οπως ειναι το κινητο αν το ξεσυνδεσω και το ξαναβαλω θα ειναι οκ ή θα εχω θεμα και θα πρεπει να κανω τα βηματα απο την αρχη? Επισης με ενδιαφερει να μην brickαρει προφανως.
Ηθελε απλα επανεκκινηση το μηχανημα μου. Φλασαρε κανονικα αφου ανοιξα το κινητο και επανελαβα τη διαδικασια απο το cmd commands και μετα. Περιμενω να ανοιξει τωρα. Σε αρκετο κοσμο βγαζει τους drivers με τηνονομασια που εστειλα πριν. Αν θελετε βαλτε το στον οδηγο. Thanks για τη βοηθεια και θα επανελθω να επιβεβαιωσω και την εγκατασταση gtv.
Edit: Ολα πηγαν καλα. Τριτη διαφορετικη συσκευη που φλασαρω gtv με τη βοηθεια σας και τους οδηγους σας. Μπραβο σε ολους να ειστε καλα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια σας να βοηθάτε εμάς τα noobάκια που όλο απορίες έχουμε...
Να ξεκινήσω και να πω ότι λύση στο πρόβλημα μου βρήκα, μετά από πρόχειρη μελέτη στους οδηγούς σας ομολογώ, αλλά όταν επέμεινα να διαβάζω αυτούς τους οδηγούς και τα διάφορα post, ξαναμπήκα στο τρυπάκι να τα ξανακάνω από την αρχή.
Οπότε έχουμε και λέμε..
Αγορά απο κινεζομάγαζο Redmi Note 3 Pro και μου ήρθε με την v7.1.9.0 και τα γνωστά της bugs. Λέω δεν βάζω την 1η official stable και μετά την dev να αιτηθώ και το unlock και να περιμένω? Κατεβασμα από miui.com, update μέσω του updater= couldn't verify update. Πρώτη ήττα... το ίδιο και με όσες stable κι αν κατέβασα.
Οπότε ξεκινάω με Mi Flash και edl mode και εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα. Kατεβάζω fastboot rom, ονομασία του φακέλου σε kenzo, Drivers, adb devices στον C:/ όλα ok βλεπει την συσκευή. Όταν του δίνω adb reboot edl, μπουτάρει το τηλέφωνο, εμφανίζει τον driver στο device manager, αναβοσβήνει το κόκκινο ledάκι για 6-7 φορές και στην συνέχεια εμφανίζεται το mi logo και το ποσοστό που φορτίζει η μπαταρία και εννοείται εξαφανίζεται ο driver και το Mi Flash δεν βλέπει το τηλέφωνο.
Είδα κι απόειδα από το Σαββατο το πρωί τι κάνω λάθος, στο τέλος κατέβασα την official v6.5.19_cn και μου την πέρασε από τον updater. Τι έκανα λάθος... ακόμα δεν το έχω βρει. Ελπίζω μόνο όταν μου έρθει ο unlock code να είμαι έτοιμος να πάω στην δική σας Rom και να ξεμπερδέψω μια και καλή.
Συγγνώμη αν μακρηγόρησα . Και πάλι ευχαριστώ για την προσπάθεια που καταβάλετε.