Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Οδηγός
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H thiras έγραψε:

να μπορέσω να επιστρέψω σε σταθερές αξίες βλέπε Samsung....

Σε αυτές τις ..."Σταθερές αξίες" αναφέρεσαι??

Δεν το λέω για να σε νευριάσω περισσότερο ή να σε απογοητεύσω, αλλά για να διακωμωδίσω την "σταθερή αξία" της Samsung!

Σε καταλαβαίνω πολύ καλά και καταλαβαίνω και την απογοητευσή σου, ωστόσο επειδή δεν αγόρασες μια συσκευή που απευθύνεται στο Ελληνικό κοινό, όπως κάνει η Samsung και πολλές άλλες εταιρείες (που έχουν οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης στη χώρα μας), αλλά μια συσκευή που απευθύνεται σε πολύ μακρινές αγορές απο τη δική μας, δες το σαν ΚΙΝΗΤΡΟ για να μπορέσεις να την "δαμάσεις" και να την "ελληνικοποιήσεις". Και όταν θα τα καταφέρεις, (που είναι ΣΙΓΟΥΡΟ, όπως έκαναν ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλοι Έλληνες!) τότε θα γευτείς αυτή την απόλαυση και την ικανοποίηση και ΔΙΚΑΙΑ θα αυτοαποκαλείσαι "high tech" χρήστης... Προσπάθησε λίγο ακόμα βρε! :thumbsup:
    • Ο/H thiras έγραψε:

...τι το ήθελα κι άλλαξα την Samsung.....και ξαναλέω διαβάζεις επιδόσεις τιμή, ψήνεσαι να το πάρεις και μετά πρέπει να γραφτείς στα ΙΕΚ Ξυνή για προγραμματιστής....
      Τι να σε κάνω δεν διάβασες τι λέει η υπογραφή μου........ :D

Πέρα όμως από την πλάκα. Η Xiaomi ή μαλλον τα κινεζομαγαζα έχουν καταφέρει χωρίς να το ξέρουν να ανεβάσουν το prestige των κατόχων XIAOMI, ειδικά μετά το κλείδωμα των bootloaders.
      Όταν οι γνώστες δουν κάποιον να έχει XIAOMI ξέρουν ότι κατέχει το άθλημα ή τουλάχιστον κάνει παρέα με τα κατάλληλα άτομα του αθλήματος. Έχει τύχει σε φίλη που της έχω δόσει XIAOMI να την σταματήσουν στο δρόμο για να την ρωτήσουν που βρήκε τη συσκευή και ποιος της την σέταρε στα ελληνικά. :P
      Όπως καταλαβαίνεις τα Xiaomi θέλουν χέρι. Δεν είναι για χρήστες που αγοράζουν μια συσκευή και δεν την πειράζουν ποτέ ή σχεδόν ποτέ (ανάλογα πότε κάνει αυτόματη αναβάθμιση)
      Αν όμως ασχοληθείς λίγο θα καταλάβεις τότε και μόνο τότε τί τηλέφωνο έχεις>
      Σου παραθέτω εντυπώσεις φίλου μετά το σετάρισμα της συσκευής του......

Την πρώτη μέρα με την ελληνική ρομ
      "........και πάλι χίλια ευχαριστώ, σήμερα που το δουλεψα λίγο καλυτερα πραγματικά αισθάνομαι ότι πήρα καινούριο τηλέφωνο, αυτά δλδ που περίμενα να δω όταν το πρώτο πήρα αλλά ποτέ δεν τα είδα μέχρι χθες ! Να σε έχει καλά ο θεός........."

Μετά από μερικές ημέρες....
      "καλησπερα θαναση, τι κινηταρα μου έκανες ρε φίλε ! Δεν το χορταινω...χαχα παρήγγειλα θήκες,τζάμια σαν να το πήρα προχθες...έπρεπε να ήσουν από το πασχα με τη δική μου ρομ και θα σου έλεγα χαχα....ούτε το ξυπνητήρι δεν δούλευε αυτό σου λέω μόνο!......." :)

"
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά να παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου. Ήμουν κάτοχος Lenovo για 2 χρόνια δεν είχα πειράξει το παραμικρό από ρομ αν και ήταν παιχνιδάκι να αλλάξω εκεί. Όταν μου χάλασε τελικα λόγω χαρακτηριστικων αποφάσισα να αγοράσω το n3pro. Στο κινεζομαγαζο στην παραγγελία έγραψα τα γνωστά σε copy paste, root the phone, install Greek language και άλλα τέτοια. Μια μέρα ενώ περίμενα να έρθει χάζευα στο ίντερνετ και έπεσα στο φόρουμ μας και τότε κατάλαβα τι βλακεια έκανα που ζήτησα τέτοια πράγματα από τον κινεζο... Έκανα αίτηση ξεκλειδωματος όσο ακόμα περίμενα να έρθει καλού κακού μην έχει προβλήματα όταν το λάβω. Όταν το έπιασα στα χέρια μου και το δούλεψα λίγο κατάλαβα πως ήταν τηλεφωναρα και αποφάσισα να μην πειράξω τπτ μην μπλεξίματα αδικα! Όταν όμως πέρασε ο πρώτος ενθουσιασμός εμφανίστηκαν κάποια false σε 2-3 αισθητήρες... Διαβάζα ξαναδιαβαζα στο forum, ρωτούσε και ξενέρωμενος που το κινητό δεν δούλευε όπως θα ήθελα αποφάσισα να προχωρήσω να περάσω ελληνική ρομ. Με την βοήθεια των παιδιών όλα πήγαν μια χαρά. Οποία μικρόπροβλήματα παρέμειναν διορθωθηκαν στην πορεία με τα wipes. Άλλαξα 3-4roms μέχρι που κατέληξα σε stable. Πριν λίγες μέρες σίγουρος πως θα περνούσα σε ένα μισάωρο ελληνική ρομ σε rn3pro ακολούθησα διαφορετική διαδικασία, με την βοήθεια και πάλι των παιδιών, έφαγα ένα 6ωρο αλλά τα κατάφερα περίφημα!!! Μια φορά να κάνει κάποιος τη διαδικασία θα καταλάβει τι κινητό κρατάει στα χέρια του και αν είναι πρωτάρης, όπως εγώ, θα αισθανθεί σαν να κατέκτησε το Έβερεστ!!! :thumbsup: Το είχα πει και σε άλλο ποστ, η διαδικασία είναι σαν το φορματ του υπολογιστή, μια φορά να το κάνεις θα κλαις τα 30ευρα που έδινες να στο κάνουν άλλοι, μόνο που εδώ θα μετανιωνεις που δεν πέρασες ελληνική μια ώρα αρχιτερα!!! Αλλωστε με τη βοήθεια που σου δίνουν όλοι εδώ μέσα δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ΤΠΤ!!! :D
    • Δεν αντιλέγω και όσα προγράμματα εχω περάσει δουλεύουν σφαίρα ακόμα και για drone που πετάω ενώ με το προηγούμενο S5 που είχα υπήρχαν κολήματα.Τώρα βέβαια κάποιος θα πει αφου το τηλέφωνο δουλεύει οκ τι θες να το σκαλήσεις, αλλά βρε παιδιά να αφήσω την μαιμού 7.3.6.0.0 εώ βγήκε η 8 και official????
    • Δική σου ή απόφαση... Πάντως με την ελληνική θα έχεις σίγουρα υποστήριξη σε σχέση με την μαϊμού... Έχει να κάνει με γνώσεις πάνω στη συγκεκριμένη ρομ. Τόσοι δουλεύουμε Kenzo ρομ οπότε ο, τι και να τύχει όλο και σε κάποιον θα έχει τύχει κάτι ανάλογο και θα βοηθήσει! Πέραν των παιδιών που είναι γνώστες βέβαια...
    • Εσύ θα μας τρελάνεις... :pillepalle:

Γράφεις αρχικά ότι πρέπει να σπουδάσεις την προγραμματιστικη γλώσσα για να πείραξεις το xiaomi και στο καπάκι αναρωτιέσαι για το αν επιβάλλεται να αλλάξεις ή όχι την προβληματική με την miui 8.. 8|

Φυσικά κ επιβάλλεται... :wink:

Πόση ώρα πιστεύεις θα σου πάρει να περάσεις μια Official Stable ή dev, χωρίς να κάνεις αίτηση κ χωρίς να μπλέξεις με ξεκλείδωμα του bootloader??

Πάρε έναν διαθέσιμο ( @geoanto555) παρα μάσχαλα κ ξεκίνα!! :thumbup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • demakhs δεν σε βλέπω να προτείνεις την gkalen stable, σαν ικανοποιημενος χρήστης και με ανησυχείς!!! Χαχαχαχα lol
    • Την dev, ανεπίδεκτε , την dev... lol

Για να περάσει Ελληνική κ να χει προηγουμένως ξεκλειδώσει τον μπουντλοουντορα, θα πρεπε να χει αποφοιτησει απ τις σχολές του Αμαραντου κ όχι του Ξυνη κ όχι έτσι απλά , αλλά με επαινο!! :pardon:

Για αυτό δεν πρότεινα gkalen που θέλει και ένα μικρό διδακτορικό, μιας κ απαιτείται να γνωρίζεις τη διαδικασία φλασαρισματος του clean.zip... :chinese:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H thiras έγραψε:

Δεν αντιλέγω και όσα προγράμματα εχω περάσει δουλεύουν σφαίρα ακόμα και για drone που πετάω ενώ με το προηγούμενο S5 που είχα υπήρχαν κολήματα.Τώρα βέβαια κάποιος θα πει αφου το τηλέφωνο δουλεύει οκ τι θες να το σκαλήσεις, αλλά βρε παιδιά να αφήσω την μαιμού 7.3.6.0.0 εώ βγήκε η 8 και official????
      Αν έχεις laptop κατέβα Πειραιά ένα απόγευμα να του βάλουμε τους drivers, όντως κάπου έχεις κολλήσει τώρα και σε έχει τρελάνει... :)
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Πάρε έναν διαθέσιμο ( @geoanto555) παρα μάσχαλα κ ξεκίνα!!
      Επειδή έχει ανέβει η "πελατεία" κατέβασε ένα teamviewer θα χρειαστεί.. :vain:

• Διαφήμιση