ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ?? ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Κ ΕΚΑΝΑ Κ ΦΛΑΣ ΣΕ CHINA DEV. ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΝΩ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.. ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ANDROID. ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΟΥΣΕ
Παίδες, μετά από τρία σετ κατσαβιδιών, μία σφηνωμένη/πιτσικαρισμένη βίδα, τέσσερα διαφορετικά τσιμπιδάκια είμαι κι εγώ στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα κατάφερα! Το ταλαιπώρησα πολύ το καημένο και θα ήθελα να το αφήσω να χαρεί την ανάστασή του, αλλά είναι ώρα επιτέλους να βάλω την ελληνική ROM -με τον σωστό αυτή τη φορά τρόπο!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Η ανακούφιση που νοιώθω εδώ και λίγες ώρες που τα κατάφερα είναι ανείπωτη!
Update και λίγη βοήθεια ακόμη παιδιά, σας τάραξα τον έρωτα.
Έβαλα τα πάντα όλα, 8.0.1 stable, εξαιρετική η ελληνική ROM και όλα πετάνε, αλλά έχω ένα πρόβλημα: δεν μου εμφανίζει την μπροστινή κάμερα.
Στη φωτογραφική μηχανή δεν έχει καν το εικονίδιο για να πάω από τη μία κάμερα στην άλλη ενώ και στην kernel που πάω για test πάλι δεν μου τη βγάζει ένω όλα τα υπόλοιπα είναι legit. Το ίδιο και με την εφαρμογή z-devices που κατέβασα και ένα άσχετο πρόγραμμα για φωτογραφίες. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Παίζει να έκανα ζημιά με τα test points; Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί ήταν η περιοχή που ταλαιπώρησα λιγότερο από όλες. Κάποια σκέψη;
Reboot δεν κάνει τίποτα, δοκίμασα 4 άλλες εφαρμογές και τίποτα. Κι εγώ το είδα καθώς το έψαχνα και βρήκα ένα αρκετά πρόσφατο που έλεγε να rootάρεις το κινητό και να σβήσεις dalvik και cache (δεν θυμάμαι αν έλεγε και για data), αλλά έμεινε εκεί το topic
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες, μετά από τρία σετ κατσαβιδιών, μία σφηνωμένη/πιτσικαρισμένη βίδα, τέσσερα διαφορετικά τσιμπιδάκια είμαι κι εγώ στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα κατάφερα! ........
Για να μη παιδεύεστε και οι υπόλοιποι φίλοι σαν τον @Neszus, έφτιαξα εναν βιντεοδηγό, μην τα περιμένουμε όλα από τον @lallasgr
Γεια σας. Ενος φίλου μου το κινητό xiaomi redmi note 3 pro εχει κλειδώθει και του βγαζει αυτο το μηνυμα προσπαθήστε ξανα σε 118 λεπτά βαζει τον κωδικό και του το βγαζει λαθος. τι μπορουμε να κανουμε;