Μια επιβεβαίωση θέλω οτι τα εχω καταλάβει σωστά.Εχω το Redmi Note 3 Pro με unofficial rom άρα ξεκινάω τον οδηγό που υπάρχει στην αρχή για να περάσω China Developer μιας και με ενδιαφέρει να περάσω ελληνική ρομ.Το τηλέφωνο μου μου ήρθε με ξεκλείδωτο boatloader άρα ξεκινώντας τον οδηγό θα κλειδώσει οπότε μετά πρέπει να τον ξεκλειδώσω όπως περιγράφει ο οδηγός στο τέταρτο βήμα.
Eκείνο που με μπερδεύει είναι οτι πρέπει να περάσω και άλλη κινέζικη official developer rom για να συνεχίσω για την ελληνική ή θα με καλύψει αυτή που θα έχω βάλει στο πρώτο βήμα που περιγράφει ο οδηγός για να το κάνω official ???Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις
Eκείνο που με μπερδεύει είναι οτι πρέπει να περάσω και άλλη κινέζικη official developer rom
Με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα θα περάσεις την Κινεζικη developer... Θα ξεκλειδώσεις με αυτήν και δεν χρειάζεται να βάλεις άλλη Μετά βάζεις όποια Ελληνική θέλεις..
Ευχαριστώ συνονόματε.Εχω κατεβάσει την έκδοση που εχει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα 6.5.12 την περνάω με τον τρόπο που περιγράφεται και μετά μπορώ να συνεχίσω για την ελληνική ????
Ναι ναι εννοειται οτι ξεκλειδώνω πρώτα ..Εχεις υπ οψιν σου για ποσιο καιρό ισχύει η άδεια που σου εγκρίνει η xiaomi ???Σήμερα κλείνω ακριβώς 30 μέρες που εχω πάρει την εγκριση ..
Καλησπέρα και πάλι σε όλους
Για να ακολουθήσω τον οδηγό που μου ανέφερε ο geoanto555 θα πρέπει να μου αναγνωρίσει τη συσκευή το adb. Πρίν το αναγνώριζε αλλά τώρα όχι. Ξέρουμε τί παίζει;;
Ναι ναι εννοειται οτι ξεκλειδώνω πρώτα ..Εχεις υπ οψιν σου για ποσιο καιρό ισχύει η άδεια που σου εγκρίνει η xiaomi ???Σήμερα κλείνω ακριβώς 30 μέρες που εχω πάρει την εγκριση ..
Καλησπέρα και πάλι σε όλους
Για να ακολουθήσω τον οδηγό που μου ανέφερε ο geoanto555 θα πρέπει να μου αναγνωρίσει τη συσκευή το adb. Πρίν το αναγνώριζε αλλά τώρα όχι. Ξέρουμε τί παίζει;;
Κλείσε/άνοιξε το usb debugging και κάνε αποδοχή της ασφαλής σύνδεσης με τον υπολογιστή
Μπες όπως είσαι σε fastboot με volume - & power και συνέχισε με έλεγχο bootloader για σίγουρα και flash το twrp..
Την ρομ την βάζεις μετά ενώ είσαι μέσα σε twrp