Γεια σας!
Ακολούθησα τις οδηγίες και όταν πάτησα το flash all έβγαλε το μήνυμα (0x80070008:max buffer sector is 256)
χωρίς να κάνω κάτι κατέβασα την εναλλακτική ρομ όπως λέει ο οδηγός και μετά όταν την έβαλα έβγαλε το μήνυμα (0x80070026: receiving hello packet)
και εδώ έγινε η βλακεια.. κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή χωρίς να κάνω τίποτα στο κινητό που ήταν συνδεμένο στο πσ σε edl mode και όταν άνοιξε το πσ τότε το 9008 έγινε 900E και στο κινητό αναβοσβήνει το κόκκινο led αλλά δεν λειτουργεί τίποτα από το κουμπιά για να μπω σε fastboot.
Κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ
Καλημέρα! οχι, δεν έχω κάνει τίποτα μετά από αυτό. έψαξα να βρω λύση και αυτο που βρήκα (για το πρόβλημα μου που δεν έχω το fastboot) είναι να το κάνω με testpoint για να μπει edl mode αλλά δεν θέλω να το ανοίξω το κινητό.. ούτε 2 μέρες είναι που το αγόρασα
καμία λύση; το bootloader είναι ξεκλείδωτο από το μαγαζί μήπως βοηθάει αυτό.
Καλημέρα! οχι, δεν έχω κάνει τίποτα μετά από αυτό. έψαξα να βρω λύση και αυτο που βρήκα (για το πρόβλημα μου που δεν έχω το fastboot) είναι να το κάνω με testpoint για να μπει edl mode αλλά δεν θέλω να το ανοίξω το κινητό.. ούτε 2 μέρες είναι που το αγόρασα
καμία λύση; το bootloader είναι ξεκλείδωτο από το μαγαζί μήπως βοηθάει αυτό.
Σύνδεσέ το στον υπολογιστή να το βλέπει σαν 900Ε και δοκίμασε από τους φακέλους αυτούς που σου βάζω (αφού τους κάνεις unzip) να τρέξεις το αρχείο που γράφει edl
Αν στο παράδθυρο cmd κολλήσει γράφωντας waiting for device, πάτα και κράτα πατημένα τα κουμπιά volume down & power για να μπεις σε fastboot mode.
όταν πήρα το κινητό είδα το bootloader να είναι ανοιχτό και να έχει unofficial rom. έκανα την διαδικασία από unofficial να περάσω την official. μετά την επανεκκίνηση το κινητό όταν είναι συνδεδεμένο στο πσ απλά αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι και όταν το αποσυνδέω δεν αναβοσβήνει.
χτες βρήκα και το προσπάθησα αυτό με το fastboot.edl αλλά τα κουμπιά power off και volume - δεν λειτουργούν.. απλά όταν τα πατάω κάνει αποσύνδεση και μετά ξανά συνδέεται στο πσ χωρίς να μπει σε fastboot
αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά. οταν θα κάτσω στο πσ θα προσπαθήσω και μ αυτά τ αρχεία.. και ελπίζω να δουλέψει.
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
=============== Φεβ 9th 2017, 3:55pm ===============
το δοκίμασα και με τα 2 αρχεία αλλά τίποτα. γράφει waiting for device πατάω power off volume - και το μόνο που κάνει αποσυνδέεται και ξανά συνδέεται με το 900E