Διαφήμιση

Προβλημα με δευτερη sim και σημα.

• Προβλημα με δευτερη sim και σημα.

Καλησπερα.
      Ειμαι κατοχος του redmi note 2 prime και αγορασα για την κοπελα μου το redmi note 3 pro.Η ρομ που φοραει το note 3 ειναι μαλλον η ακυρη μιας και εχει ελληνικα αλλα ουτε updates κανει ουτε τιποτα,ο bootloader ειναι κλειδωμενος και ακομα περιμενω μηνυμα... οποτε εχω προβλημα.

Η δευτερη sim δεν εκανε activate.Την εβαλα στο πρωτο slot και εκανε.Οταν ειναι και οι δυο sim μαζι δεν μου παιρνει σημα απο την δευτερη.Η πρωτη ειναι vodafone και η δευτερη wind.Επειδη δεν εχω περασει ακομα ελληνικη ρομ γνωριζουμε αν θα διορθωθει το προβλημα με την ελληνικη?
      Επισης παιζοντας με settings καταφερα να τις ενεργοποιησω και τις δυο αλλα με την δευτερη να μενει ανοιχτη για μερικα δευτερολεπτα,ισα ισα για ενα τηλεφωνο για τεστ.Αυτο εγινε πειραζοντας τα settings και αλλαζοντας το data απο lte σε 3g.

Επισης εχουν περασει πεντε μερες απο την στιγμη που εστειλα το αιτημα για ξεκλειδωμα του bootloader και τιποτα ακομα,τι πρεπει να κανω?
      Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη συνεχεια.

miui 7.1/stable
      7.17.9.0(lhocncl)
      redmi note 3 pro qualcomm
      locked bootloader
    • Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές και είναι γνωστό.

Ακολούθα τον οδηγό που έχω φτιάξει εδώ να περάσεις μια official rom και όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Αν θες να περάσεις Ελληνική τότε διάλεξε την developer rom να περάσεις και μόλις έχεις το οκ ξεκλειδώνεις και περνάς αμέσως την Ελληνική :)