προσπαθω να περασω την εκδοση hermes ( xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0.zip) και δεν περναει....πεταει failled
Εβαλα την global απλα δεν εχει τα ελληνικα και ψαχνομαι τωρα......
Εχεις δικιο φιλε μου.Απλα λιγο αγχωθηκα σε ενα φιλο που ελεγε οτι πηγε να περασει νεα εκδοση και δεν του αναβε μετα λοφω του bootloader.Αλλα ηταν για το redmi note 3 οχι για το δικο μου.
Με τον οδηγο του cesar τα κανα ολα αψογα!Ευχαριστω ρε παιδια!
Αν δεν έχει ελληνική και θες να βάλεις ελληνική ρομ πας στο παραπάνω θέμα, διαβάζεις και ακολουθείς έναν από τους 3 οδηγούς που θα βρεις, τα Redmi Note 2 δεν έχουν κλειδωμένο bootloader
Όταν έκανα το τεστ μου έβγαλε μια επιπλέον γραμμή στα αποτελέσματα που λέει: Device Critical Unlocked : TRUE. Αυτό τώρα τι σημαίνει; Και στο Charger Screen enabled η τιμή είναι FALSE. Είναι ξεκλείδωτος με μουφιά;;;
@johnkeppas σίγουρα έχεις κλειδωμένο bootloader. Αλλα αυτην την καινούργια παράμετρο/μεταβλητη πρώτη φορά την βλέπω. Το ψαχνω να δω τι γινεται
Thanks, μου έφυγε ένα βάρος...
edit: Κοιτάζοντας στο αντίστοιχο thread στο en.miui κάποιος που είχε τα αντίστοιχα αποτελέσματα σε Mi5 πάλι ρώτησε, και του απάντησαν ότι αυτή η έξτρα τιμη σημαίνει ότι κάποια στιγμή έγινε ανεπιτυχή προσπάθεια ξεκλειδώματος μέσω μη official μεθόδου... Στο δικό μου οντως έχει γίνει, ωστόσο ο φίλος από το άλλο φόρουμ έλεγε ότι το πήρε με αγγλοκινέζικη και δεν το είχε πειράξει καθόλου... Οπότε μπορεί όντως να μην είναι αυτό, απλά το παραθετω,,,