Απο ότι φαίνεται το συγκεκριμένο παρουσιάζεται στο Mi5 αλλα μόνο υποθέσεις υπάρχουν αυτη την στιγμή όσον αφορά την χρήση/εξηγηση του. Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι είναι ενα ακομα επίπεδο κλειδώματος της συσκευής. edl lock FYI @lallasgr
Απο ότι φαίνεται το συγκεκριμένο παρουσιάζεται στο Mi5 αλλα μόνο υποθέσεις υπάρχουν αυτη την στιγμή όσον αφορά την χρήση/εξηγηση του. Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι είναι ενα ακομα επίπεδο κλειδώματος της συσκευής. edl lock FYI @lallasgr
Άρα με xiaomi παίρνεις μαζί και σασπένς και βόλτες στο άγνωστο με κάθε φλασαρισμα... VFM....
Αν δεν κάνω λάθος, το unlock_critical εμφανίσθηκε πρώτη φορά με το Nexus 6P. Η διαφορά του με το απλό unlock, ήταν ότι στο απλό επιτρέπονταν οι γνωστές λειτουργίες (flash custom recovery, custom boot images κλπ) καθώς και official bootloaders. Με το critical_unlock μπορούσες να flashάρεις και custom bootloaders. H διαδικασία αυτή πριν νομίζω γινόταν με την εντολή oem unlock. Μπας και της άλλαξαν απλά όνομα για να μη μπερδεύεται κόσμος και βάλαν και το critical να τρομάξει κόσμος; (Μιας και άλλη επικινδυνότητα έχει το να flashάρεις μια ROM, και άλλο bootloader).
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Ρε παιδιά την βοήθεια σας παρακαλώ.
Ξεκίνησα να κάνω τον έλεγχο και στην αρχή μου έγραφε στο cmd για λάθος σύνταξη.
Έπειτα το path ήταν C:\adb>adb και μετά μέσα τα αρχεία.
Αφού λοιπόν έβαλα τα αρχεία στον 1ο adb φάκελο έκανα πάλι την διαδικασία και μου έβγαλε το εξής:
Κάπου εκεί σταμάτησα γιατί το μήνυμα διαφέρει από αυτό του οδηγού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Το κατάλαβα,
Τελικά ήταν λίγο διαφορετικά από αυτά του οδηγού για αυτό μπερδεύτηκα.
Οκ το κατάφερα αλλά στο charger screen έγραψε false.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
Επίσης εάν σε κάποιο μέλος δεν λειτουργεί στην αρχή όπως σε εμένα δείτε εάν έχει γίνει σωστή αποσυμπίεση.
Σε εμένα δημιούργησε ένα path c:\adb όπου μέσα βρίσκονταν ένας ακόμα φάκελος adb με τα αρχεία μέσα.
Τα έκανα αποκοπή επικόλληση στον πρώτο φάκελο και όλα οκ μετά