H ρομ που έχεις είναι unofficial και λογικό να έχεις με αυτή προβλήματα...
Αν βάλεις mi pc suite & miflash κανονικά θα έχεις drivers σε adb..
Σε fastboot απλά θα κάνεις ενημέρωση ενώ είσαι σε fastboot από τον υπολογιστή και θα επιλέξεις τον παλιό οδηγό.
H ρομ που έχεις είναι unofficial και λογικό να έχεις με αυτή προβλήματα...
Αν βάλεις mi pc suite & miflash κανονικά θα έχεις drivers σε adb..
Σε fastboot απλά θα κάνεις ενημέρωση ενώ είσαι σε fastboot από τον υπολογιστή και θα επιλέξεις τον παλιό οδηγό.
Δεν είναι δύσκολο πάλεψε το λίγο..
Δυστυχώς θα λείπω σήμερα....
Αν το κινητό το βλέπει σε adb και όχι σε fastboot κάνε αυτό που σου πα πιο πάνω..
Κοιτα τις εικόνες....
Μην δίνεις σημασία στα ονόματα...
Φίλε geoanto555 ευτυχώς με αυτό που μου είπες να κάνω δούλεψε και όπως περίμενα, η συσκευή μου έχει ξεκλείδωτο bootloader. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω την Global DEVROM όντας πλήρως καλυμμένος όσον αφορά το θέμα του bootloader;
@torter10 μάλλον δεν ξεκλείδωσες εσυ τον bootloader? Βάλε ακομα μια φορά ενα screenshot για να δούμε ποια rom έχεις τώρα. Λογικά θα βάλεις την συσκευή σε fastboot και θα φλασάρεις την Global που θέλεις, αλλα να δούμε που είσαι τώρα ..
Όχι δεν το έχω πειράξει εγώ. Έτσι μου ήρθε από το gearbest. Με ξεκλείδωτο bootloader και rooted (έχει μέσα το KingRoot και το Root Checker μου το επιβεβαιώνει). Την ίδια ROM που είχα εξακολουθώ να έχω.
Το έβαλα σε fastboot, το σύνδεσα με τον υπολογιστή αλλά όταν επιλέγω να κάνω install την beta στο Suite μου λέει "Couldn't flash". Επίσης, αν καταφέρω να το κάνω αυτό θα κλειδώσει πάλι ο bootloader; Θέλω να τον ξεκλειδώσω με τον official τρόπο, αφού έχω και την έγκριση.
Νέος στο Xiaomi. Προσπάθησα να κάνω τη διαδικασία αλλά στο adb δεν μου εμφανίζει καμία συσκευή. Εχω Redmi Note 4 με ROM MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0(MBFCNDG). Οσες φορές κι αν πατήσω ενημερωση συστήματος δεν βρίσκει ενημερώσεις ενώ υπάρχει η V8.0.4.0.MBFMIDG (MIUI8) . Μήπως χρειάζομαι drivers; Πού τους βρίσκω;
Αυτό βλέπω στο device manager οταν είναι σε fastboot mode. Κατέβασα ένα driver MTK USB driver MTK_Driver_Installer_.1352 ext και έτρεξα από εκεί το DriverInstaller σύμφωνα με οδηγίες από έδω κάπου. Εχω μπερδευτεί με τα άπειρα posts. Πάντως γίνεται φοβερή και λεπτομερέστατη δουλειά εδώ!