ADB interface. Αν διαβάζω σωστά. Δεν το κατέχω και πολύ. Αν είναι θέμα drivers κάνω όλη τη διαδικασία απενεργοποίησης ψηφιακής υπογραφής, εγκατάστασης adb από την αρχή κλπ;
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Δυστυχώς δεν ξέρω που είναι αυτοί οι drivers. Μου βγάζει αυτό όταν το συνδέω απλά.
Πάντως δεν ξεκίνησα καλά. Αυτό υποτίθεται ότι είναι απλό ε;
Κάνε δεξί κλικ σε αυτο το adb interface /ενημέρωση / αναζήτηση...στον υπολογιστή / επιλογή απο μια λίστα / απο δίσκο / αναζήτηση / και πας σε C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Driver αν έχεις το νέο miflash ή
C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Driver αν έχεις το παλιό και επιλέγεις το android_winusb.inf
Δούλεψε!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Υποθέτω είμαι κλειδωμένος. Θα δοκιμάσω να ξεφορτωθώ την fake με αυτόν τον οδηγό; Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader
παιδια πηγα να ριξω μια ματια για το εαν ειναι οντως ξεκλειδωτος ο bootloader , το εχω σε fastboot και στην γραμμη εντολων πατησα πρωτα αυτο cd C:\adb και μετα αυτο fastboot devices και μου εβγαλε οτι "fastboot" is not recognized an an internal or external command , operable progrram or batch file
Δεν έχεις σωστή διαδρομή στο cmd.
Μπες μέσα στο φάκελο adb και κάνε
δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο με πατημένο το shift και άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ.