Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινουργιος χρηστης rn3p και μιας και πηρα την εγκριση απ την μαμα xiaomi ξεκινησα να ακολουθω τον οδηγο για να περασω ελληνική ρομ στο κινητο. Φτανοντας ομως σε αυτο το βημα δημιουργειται το εξης προβλημα.Δεν μπορω να μπω σε test mode.Δεν δεχεται την δευτερη εντολη,δεβ ανταποκρινεται η προσωρινη μεθοδος και δεν γινεται δουλεια ουτε με το BIOS που ειδα στα σχολια με αποτελεσμα να μην μπορω να συνεχισω την διαδικασια. Υπαρχει κανεις που μπορει να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα και απο εδώ . Σε win 7 Χ64 χτυπάω και τις δύο εντολές , περνανε με επιτυχια αλλά το ενδεικτικό ότι είμαι σε τεστ δεν το βλέπω .CMD εκανα ως admin . θελει restart το μαραφέτι ?
Niente . Εκανα επανεκκίνηση αλλά τπτ . Win 7 Ultimate εχω . Μήπως είμαι σε τεστ και απλά δεν φαίνεται στα ultimate ? Το γράφει και κάπου άλλου ? Να δω τι αλλο πρόβλημα θα βγει ...
Ακύρο . Μπήκε σε τεστ αλλά λόγω λευκού μπακγκροαουντ δεν φαινοτανν τίποτα.
Niente . Εκανα επανεκκίνηση αλλά τπτ . Win 7 Ultimate εχω . Μήπως είμαι σε τεστ και απλά δεν φαίνεται στα ultimate ? Το γράφει και κάπου άλλου ? Να δω τι αλλο πρόβλημα θα βγει .
Παιδιά στην απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής για win 10 όταν πάω να γράψω το β μου λέει
An error has occured setting the element data
Ή τιμή προστατεύεται από την πολιτική ασφαλούς εκκίνησης και δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφεί
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk