Καλησπερα,απενεργοποιησα την ψηφιακη υπογραφη σε windows 7 64bit(μου γραφει λειτουργεια δοκιμηςκατω δεξια) και προσπαθω να εγκαταστησω το miphone για να περασω τους drivers για το Μι5.Συνεχεια μου βγαζει μυνημα ασφαλειας και δεν μπαινουν σωστα οι drivers.Tι μπορω να κανω για να προχωρησω στη διαδικασια ξεκλειδωματος και περασμα της ελληνικης;
Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
- Οδηγός
-
-
Ο/H gfilip έγραψε:
Συνεχεια μου βγαζει μυνημα ασφαλειας και δεν μπαινουν σωστα οι drivers.
-
To κανω αλλα στο τελος μου βγαζει οτι στον ενιαιο ελεγκτη σειριακου διαυλου δεν βρεθηκε προγραμμα οδηγησης.Το ιδιο και στο ελεγκτη διαυλουSM
-
-
Συγνωμη που το ανεβαζω ετσι,αλλα δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο
IMG_20161123_184233.jpg - Google Drive -
Τι drivers θέλεις να βάλεις βρε?
ADB? FASTBOOT? MTP? Σύνδεσε το κινητό ανοιχτό -με ενεργό το usb debugging και δες πως το βλέπει στην διαχείριση
συσκευων. -
Να υποθέσω ότι το MiPhone το εγκατέστησες ως διαχειριστής ή όχι ?
-
Ως διαχειριστης απλα δεν εχω συνδεσει το τηλεφωνο ακομη στον υπολογιστη γιατι μου κατεβαζει εφαρμογες ακομη απο google.
-
Γεια σας και απο εμενα!!Ειμαι καινουργιος σε ολα αυτα που διαβαζω εδω και 3-4 μερες.Αγορασα ενα Redmi pro και εχω μπει στη διαδικασια να προετοiμασω το εδαφος για την Ελληνικη Rom.Εχω κατεβασεi σε zip ολα τα απαιτουμενα και ξεκινησα με την απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφης στα windows 10 Home 64bit γνησια που εχω.Μου εβγαλε κατω δεξια το test mode αλλα στην εγκατασταση των drivers δεν ολοκληρωνει λεγοντας οτι υπαρχει προβλημα υπογραφης.Αυτους τους Drivers με αυτη τη διαδικασια που περιγραφει προσπαθησα. Installing MTK VCOM driver on WINDOWS 10 (32 & 64 bits).Πρεπει να εχω συνδεδεμενο το κινητο;;;;;Ευχαριστω
=============== Δεκ 14th 2016, 11:25pm ===============
Στην εγκατασταση και extract Driver_Auto_Installerοταν επιλεγω_v1.1236.00.zip οταν επιλεγω install.bat μου βγαζει DO NOT SUPPORT WIN NT EARLIER VERSION. -
Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.
Ενω οι εντολες γινονται με επιτυχια, μετα το restasrt δεν βλεπω κατω δεξια το μηνυμα.
Μεσω του bios δεν υπαρχει πουθενα επιλογη για Secure boot.
Επισης οπως φαινεται εδω στο system information το pc μου δεν εχει τιποτα τετοιο.
Και τελος με το PowerShell δινοντας την εντολη Confirm-SecureBootUEFI για να δω αν ειναι disable/enable, παιρνω error. (If your PC’s hardware doesn’t support Secure Boot, you’ll see a “Cmdlet not supported on this platform” error message.)
Τι κανουμε τωρα? Δεν εχω προσβαση σε αλλο pc. Ουτε τη δυνατοτητα να δοκιμασω αλλου. -
μήπως το background σου είναι λευκό γιαυτό δεν μπορείς να δεις το μύνημα κάτω δεξιά?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
μήπως το background σου είναι λευκό γιαυτό δεν μπορείς να δεις το μύνημα κάτω δεξιά?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα