[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Ο/H trifos έγραψε:
Απλά αν είσαι με developer θα πρέπει να κάνεις πρώτα factory reset άρα θα πρέπει να πας από twrp αναγκαστικά
Εννοείται ότι πρώτα θα πρέπει να έχεις ελληνική Ρομ στο κινητό σου και όχι να περάσεις αυτή τη Ρομ από κάποια ξένη -
μόλις βγάλατε την 7.2.5 βγήκε η 7.3.2....τσάμπα κόπος ρε παιδιά
τα πρώτα μηνύματα λένε για την ROM που θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει το pro.
περιμένουμε να κάνετε το θαύμα σας πάλιxiaomi redmi note 3 pro(GTV-7.3.2) -
για Redmi Note 2 ποτε ?
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
-
Παιδες καλημερα. Σε Mi4 LTE-CT που φοραει 4.4.4 kitkat και ρομ 6.5.3.0(KXGCNCP)STABLE, ενος φιλου μπορω να βαλω την fastboot 7.2.8 για να το κανω marshmelow?? και μετα να βαλω την τελευταια 7.3??? Πτωτη φορα με mi4 lte, και εχω καποιες αφιβολιες, γιατι το εχω κανει αυτο μονο σε mi4 w. Καπου ειχα διαβασει εδω οτι φορανε τις ιδιες ρομ αλλα θελω να ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειναι δικο μου και εχω μπλεξιματα. Ευχαριστω, και παλι καλημερα σε ολους.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα σε ΜΙ4 εχω περασει με fastboot την 7.2.8 μπορω να περασω τωρα απο τον updater την 7.3? οσοι την εχετε δοκιμασει ειναι πιο καλη απο την 7.2.8? και κατι ακομα χανω τισ εφαρμογες που εχω περασει ή την περναει απο πανω κι ολα μενουν οπως τα εχω? ευχαριστω
-
Καλησπέρα, πέρασα πριν λίγο την 7.3 σε Μi4i , έγιναν όλα με τις οδηγίες σας
, όλα πήγαν κατ ευχήν, μόνη εξαίρεση η κατανάλωση μπαταρίας. Στα στατιστικά χρήσης το " Σύστημα android" είναι στο 29% και το "Λειτουργικό android" στο 26% . Είναι φυσιολογικό?
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0