[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
τίκαρα τις δύο επιλογές wipe cache & wipe dalvik μονο και απευθείας έσυρα ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία adb sideload.
Υπάρχει μία διαφοροποίηση στα αρχεία.. δημιουργεί ταξινόμηση ανα κατηγορία αρχείων.
Το είχα συναντησει πολύ παλια αυτό το ''μοτίβο'' σε xiaomi mi3.
Επίσης θα δεις μία διαφοροποίηση στο ''κουρτινάκι''.
Όλα τα υπόλοιπα όπως τα ήξερες.. η συσκευή αυτή με την rom αυτή απλά φυσάει...
Σε καμιά εβδομάδα θα επιστρέψω για εντυπώσεις αυτονομίας.. αν και με τέτοια μπαταρία σκυλί είναι δύσκολο να καταλάβεις αν ''κερδίζεις'' ή αν ''χάνεις'' σε αυτονομίαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πως γίνεται κάποιοι να παίρνουν 7.3.Χ.Χ μέσω ΟΤΑ (για το Redmi Note 3 Kenzo μιλάω) ενώ στο επίσημο site να είναι η 7.2.5;;;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giasoy έγραψε:
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πως γίνεται κάποιοι να παίρνουν 7.3.Χ.Χ μέσω ΟΤΑ (για το Redmi Note 3 Kenzo μιλάω) ενώ στο επίσημο site να είναι η 7.2.5;;;;;;
αν θες δες και εδώ >> https://xiaomi.eu ποιες roms έχουν βγει στο EU
πχ Θα δεις ότι εχει βγει για το hennessy οπότε και οι developers της κοινότητας σε διάστημα λίγων ωρών την έχουν δώσει και σε εμάς με κάποιες τροποποιήσεις ώστε να είναι η γνωστή μας GTVRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Super παιδιά ΜΠΡΑΒΟ!!!!
-
-
Μπορείτε να μου λύσετε την απορία γιατί έχει μείνει πίσω το xiaomi redmi note 2; Χωρίς καμία ένδειξη αγνωμοσύνης, απλά θεωρώ ότι σχετικά καινούργια συσκευή και όμως είναι απ τις τελευταίες που θα πάρει αναβάθμιση σε 7.3. Μάλλον να μάθω περισσότερα θα ήθελα, ευχαριστώ.zaf_4 --> Zafeira
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H giasoy έγραψε:
πχ Θα δεις ότι εχει βγει για το hennessy οπότε και οι developers της κοινότητας σε διάστημα λίγων ωρών την έχουν δώσει και σε εμάς με κάποιες τροποποιήσεις ώστε να είναι η γνωστή μας GTV
Μάλλον η xiaomi δίνει πρωτα τις rom μέσω ΟΤΑ και μετά τις ανεβάζει στo site της -
Γεια σας.... μια ερωτηση μονο. Εχουμε εικονα ποτε θα βγει η αναβαθμιση για το Redmi note 3 Pro (kenzo)?? Ευχαριστω!!!!
-
Ο/H giotria3 έγραψε:
Γεια σας.... μια ερωτηση μονο. Εχουμε εικονα ποτε θα βγει η αναβαθμιση για το Redmi note 3 Pro (kenzo)?? Ευχαριστω!!!!
Περιμένουμε να βγάλουν την V7.3.X.X και μάλλον είναι θέμα ημερών. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giotria3 έγραψε:
Περιμένουμε να βγάλουν την V7.3.X.X και μάλλον είναι θέμα ημερών.
Ευχαριστω!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0