[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
-
Οκ με την ελληνική stable αλλά μήπως στο αρχικό σετάρισμα είχες την συσκευή στα αγγλικά το δακτυλικό είναι στο συστημα σαν Fingerprint1 (ενω στα ελληνικά Δακτυλικο χχ 1)??
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Υπαρχει καποιος τροπος σε mi4s να διαγραψουμε το παλιο δαχτυλικο αποτυπωμα? Γιατι διαρκως οποτε μπαινω στις ρυθμισεις και στο δαχτυλικο αποτυπωμα με πεταει εξω στο προηγουμενο μενου των ρυθμισεων.
Όταν πας στις ρυθμίσεις για το δακτυλικό αποτύπωμα σου ζητάει το κωδικό/πιν/μοτίβο.
Πάτα ότι το ξεχασες και θα σου ζητησει το password από το mi account σου.
Όταν ξαναμπεις πάτα προσθέστε κωδικό ασφαλείας και θα σου προτείνει αν θες να διαγραψεις το αποτύπωμα.
Το νέο δακτυλικό αποτύπωμα κάντο με την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά γιατί μόνο έτσι θα μπορεσεις να το σβήσεις αν θες παλι.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
-
Ευχαριστω! Το καταφερα με την απενεργοποιηση κλειδωματος. Αμεσως μετα μου ζητησε διαγραφη αποτυπωματος.
Ετσι διεγαψα τα παλια και φτιαχνω καινουριο στα αγγλικα για δοκιμη.
Edit. Τελικά δούλεψε στα αγγλικά και σε γύρισμα στα ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις δεν έχει την ίδια συμπεριφορά. Με αφήνει να το μετονομασω κιόλας. -
Να κανω και μια ερωτηση ακομα η μαλλον δυο.
Το mi account το εχω απενεργοποιημενο επειδη εχω την εντυπωση πως τρωει μπαταρια λογω των συγχρονισμων που κανει ισως στο παρασκηνιο. Ισχυει κατι τετοιο η ειναι η ιδεα μου?
Δευτερον προς τους κατοχους της συσκευης, τη συσκευη την χρησιμοποιειτε οπως ειναι η εχετε κανει και καποια "πειραγματακια" με εφαρμογες τυπου kernel audiutor για καλυτερη αυτονομια? -
Ο/H baiosss έγραψε:
Το mi account το εχω απενεργοποιημενο επειδη εχω την εντυπωση πως τρωει μπαταρια λογω των συγχρονισμων που κανει ισως στο παρασκηνιο. Ισχυει κατι τετοιο η ειναι η ιδεα μου?
Ψάξε το λίγο -
Δεν θυμάμαι το ποστ αλλά ο mixaliscy έχει δίκιο, τα δωρεάν Mi account που έχουμε εμείς κάνουν συγχρονισμό μία φορά την εβδομάδα.
-
- Mi-5 (Gemini)
- Mi-4i (Ferrari)
- RedMi 3 (Ido)
- RedMi Note 3 (Hennessy)
- RedMi Note 3G
- RedMi Note 4G Dual Sim (Gucci)
Τους συνδέσμους θα τους βρείτε όπως πάντα στην λίστα που βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. - Mi-5 (Gemini)
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0