[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
@pechr
Τελικά το πρόβλημα υπάρχει και στη ρομ της xiaomi eu .
Ο φίλος που την έβαλε δεν χρησιμοποιεί τις εφαρμογές που έχει η GTV κι έτσι δεν είχαμε εικόνα γι'αυτο το θέμα επειδή όλα τα υπόλοιπα του δουλεύουν κανονικά θεώρησα κι εγώ ότι δεν θα είχε πρόβλημα ή ρομ .
Εφόσον λοιπόν έκανες το μαγείρεμα και υπάρχει το πρόβλημα με την εγκατάσταση του MiKey , άρα κάπου αλλού είναι το θέμα , εκτός βέβαια αν θέλει αναβάθμιση ή εφαρμογή MiKey και γι'αυτο δε δουλεύει.
Έγιναν όλα τ'αλλα όπως είπα μετά τις αλλαγές που έκανες ??
Δηλαδή ή ρομ έγινε όπως η GTV ??
@GAIOKTHMONAS
Κάτι έχεις κάνει με την εφαρμογή CloudPrint2, ξεπαγωσε την , ενεργοποιησε την ξανά για να μπορείς να μπαίνεις στις πρόσθετες ρυθμίσεις. -
-
Ορίστε λοιπόν , ήρθε ο Miui Art να το επιβεβαιώσει ..
Το MiKey δεν είναι συμβατό με τη τελευταία αναβάθμιση και θα χρειαστεί αναβάθμιση της εφαρμογής.
Οπότε Χρηστο , το μαγείρεμα που έκανες ήταν επιτυχές και δε φταιει η ρομ για το MiKey αν όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν και άλλαξαν όπως ειπαμε .
Εφόσον όμως το θες το MiKey, πας μάλλον στην προηγούμενη ξανά .
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ σχετικά με την 7.3.2 στο Redmi Note 3 Pro έχω παρατηρήσει τα εξής θέματα:
- Signal δεν είναι stable και σπάνια πιάνει 5/5. Σημειώνω ότι στον ίδιο χώρο που τέσταρα το signal έβαλα ξανά την 7.2.2 και δεν είχα αυτό το θέμα
- Notification Bar. Μετά από unlock χωρίς να έχω κάποιο notification βλέπω πάντα τις "..."
- Θερμοκρασία
- Μπαταρία, ξαφνικά με την ίδια χρήση που έκανα και πριν, βλέπω ότι τρώει πιο πολύ μπαταρία
- Signal δεν είναι stable και σπάνια πιάνει 5/5. Σημειώνω ότι στον ίδιο χώρο που τέσταρα το signal έβαλα ξανά την 7.2.2 και δεν είχα αυτό το θέμα
-
Ο/H gheorghe32 έγραψε:
Ο/H Pantak έγραψε:
απο Stable σε Stable οχι απαραιτητα η μαλλον δεν χρειαζεται αυτο ειδα
Απο stable σε stable δεν χρειάζεται factory reset οταν κανεις αναβάθμιση,σε downgrade ειναι απαραίτητο*
-
@gtette
Αυτό ακριβώς έγραψε ο φίλος , στο downgrade θέλει factory reset .
Downgrade είναι να πας στην προηγούμενη. -
Ο/H Frix έγραψε:
Εγώ σχετικά με την 7.3.2 στο Redmi Note 3 Pro έχω παρατηρήσει τα εξής θέματα:
- Notification Bar. Μετά από unlock χωρίς να έχω κάποιο notification βλέπω πάντα τις "..."
- Θερμοκρασία
- Μπαταρία, ξαφνικά με την ίδια χρήση που έκανα και πριν, βλέπω ότι τρώει πιο πολύ μπαταρία
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@GAIOKTHMONAS
Κάτι έχεις κάνει με την εφαρμογή CloudPrint2, ξεπαγωσε την , ενεργοποιησε την ξανά για να μπορείς να μπαίνεις στις πρόσθετες ρυθμίσεις.
MIUI Global 9.5.19.0 -
τελικα η stable rom 7.3.x ., καταντησε χειροτερα απο developer !!!ελπιζω να διορθωθει απο τα παιδια του site
-
-
παιδια τι θα γινει με την 7.3.2?? για redminote2
εχουμε κανενα νεο????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0