μηπως διορθωθηκε η 7.3.2 για redminote2?
[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Ο/H greg_m έγραψε:
Καλημέρα, η νέα stable για το Redmi2 (20140811) είναι αυτή Redmi 2 (wt88047) => xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_Stable-V7.3.3.0.zip (Lollipop);
Και αν ναι, χρειάζεται να κάνω κάτι διαφορετικό για να την περάσω λόγω lollipop;
-
-
Ενα ακομα κουφο ξαναπερασα την 7,2 αλλα δεν λειτουργουσαν οι ρυθμισεις και δεν εβλεπε τις Sim εκανα και δευτερη προσπαθεια αλλα το ιδιο και ξαναβαλα την 7,3 για να εχω τηλεφωνο τουλαχιστον
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
@Pantak αφου έχουμε πει ... το downgrade απαιτεί τις περισσότερες φορές Factory Reset για να γινει σωστά ...
-
απο Stable σε Stable οχι απαραιτητα η μαλλον δεν χρειαζεται αυτο ειδα
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Ένας ακόμη εδώ με την επανεμφάνιση των Mi εφαρμογών μετά από restart. Να προσθέσω όμως ότι πηγαίνοντας σε Ρυθμίσεις --> Πρόσθετες Ρυθμίσεις η εφαρμογή σταματά να αποκρίνεται. Υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα? Επίσης νομίζω ότι με τη νέα Stable ανεβαίνει λίγο περισσότερο η θερμοκρασία στο τηλέφωνο. Δεν το έχω τσεκάρει με κάποια αξιόπιστη εφαρμογή, απλά έχω ένα clock widget το οποίο δείχνει κάποιες πρόσθετες πληροφορίες και στους 6-7 μήνες που έχω τη συσκευή ποτέ δεν μου έδειξε πάνω από 43 βαθμούς Κελσίου και τις τελευταίες 2 ημέρες χτυπάει 46 βαθμούς.
MIUI Global 9.5.19.0 -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα μπορούσες να το'χεις φτιάξει κομπλε.
Πήγαινε στο λινκ της υπογραφής μου , άνοιξε το ρομ της xiaomi eu και της GTV που έχει τα προβλήματα.
Ρίξε μέσα στο ζιπ της xiaomi eu , το Settings.apk , το Mms.apk και το build.prop της GTV , άλλαξε τα δηλαδή από τη GTV στη xiaomi eu.
Κλείσε το ζιπ , φλασαρε και voila η GTV rom και θα'χεις και 160 characters στα sms και θα είναι όπως ακριβώς ή GTV.
Aν θες να βάλεις και το dolby atmos και το Supersu , θα ρίξεις μέσα στο ζιπ της xiaomi eu και τους φακέλους , dolby και superuser , και θα βάλεις και το updater.script της GTV , και τώρα σχεδον θα'ναι ακριβώς ή GTV .
Και αν θες και τις εφαρμογές της GTV , ρίξε και το φάκελο data/app/ μέσα στη ρομ της xiaomi eu και είσαι πλήρης ...
Δε θέλει κόπο , θέλει τρόπο ..
Απλά ένα δεν έγινε όπως περίμενα.
Αν και μετέφερα τις εφαρμογές της GTV όλες, όταν τελείωσε η εγκατάσταση και ανοιξε το κινητό ΔΕΝ εγκαταστάθηκε μόνο το mikey (που το χρειάζομαι).
Το αντίστοιχο πρόβλημα γινόταν και με την GTV.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να το βάλω ξεχωριστά αργότερα ως εγκατάσταση apk... αλλά δείχνει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση και δεν το εγκαθιστά.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Pantak έγραψε:
απο Stable σε Stable οχι απαραιτητα η μαλλον δεν χρειαζεται αυτο ειδα
Απο stable σε stable δεν χρειάζεται factory reset οταν κανεις αναβάθμιση,σε downgrade ειναι απαραίτητο* -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0