[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Το ίδιο ακριβώς και εδώ, η διαδικασία αποδείχθηκε (από λάθος μου) περιπετειώδης, λύθηκε όμως χάρη σε @MIUI_ART @dnomikos kai @Giannisagal ,thnx gyus! Έχει θέμα δυστυχώς η 7.3...Ο/H nik76 έγραψε:
-
Υπομονή παιδιά, κάποια στιγμή θα ανέβει η διορθωμένη έκδοση. Αν η συσκευή σας είναι λειτουργική δεν υπάρχει λόγος βιασύνης
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMIUI Global 9.5.19.0 -
Και υπομονή και θέληση υπάρχει! Επειδή όμως το team εδώ μας έχει καλομάθει προσφέρει κορυφή, οτιδήποτε λιγότερο μοιάζει "δυσλειτουργικό". Διαβάζοντας το thread εύκολα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καν ευθύνη του team . Σύντομα θα είναι όλα μια χαράΟ/H GAIOKTHMONAS έγραψε:
Υπομονή παιδιά, κάποια στιγμή θα ανέβει η διορθωμένη έκδοση. Αν η συσκευή σας είναι λειτουργική δεν υπάρχει λόγος βιασύνης
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μια ερωτηση σας βγαζει σε τι δικτυο ειστε στην 7.3.2?? εννοω αν ειναι 3G h 4G γιατι εμενα λεει μονο τις μπαρες σηματος
-
Μηπως εχεις ξετικαρει την επιλογη (προβολη παροχου) απο τις ρυθμισεις?Ο/H cooper81 έγραψε:
μια ερωτηση σας βγαζει σε τι δικτυο ειστε στην 7.3.2?? εννοω αν ειναι 3G h 4G γιατι εμενα λεει μονο τις μπαρες σηματος
-
-
δεν υπάρχει λόγος να βιαζομαστε πιστεύω,η 7.3 δεν βλέπω να προσφέρει κάτι ουσιαστικό!!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Σας έχουμε μία απόπειρα FIX της Stable V7.3.2.0 ROM για το RedMi Note 2 (Hermes).
=> xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.3.2.0.zip MD5Sum = 94d599113df49e1d3918eb3476bf5f8c
Δοκιμάστε την όσοι θέλετε και αναφέρετε αν είναι οκ ώστε να προχωρήσουμε στην επίσημη διάθεσή της.
-
@MIUI_ART κατεβαζω και ενημερωνω.
Για το mikey εχει γινει καποια διορθωση;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Για το Mi-key όχι ακόμη καθώς μας ενδιαφέρει πρώτα από όλα η ROM και μετά τα υπόλοιπα..Ο/H pechr έγραψε:
Για το mikey εχει γινει καποια διορθωση;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0