[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τον permission manager? Και εξηγώ.
Εξ αρχής από όταν πήρα το κινητό με την πρώτη GTV, αλλά και όταν πέρασα ελληνική developer's πιο μετά, και όταν πέρασα σε ελληνική stable εν τέλει, εγώ τον έκλεινα από το πρώτο στήσιμο. Για να μην έχω μπλεξίματα.
Παρόλα αυτά παρατηρώ ότι υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες έχουν κάποια permissions μπλοκαρισμένα. Και παρότι κλειστός ο permission manager οι εφαρμογές ΟΝΤΩΣ περιορίζονται στη λειτουργία τους.
Μπορώ να γίνω πιο αναλυτικός και με περισσότερα παραδείγματα αν κάποιος θα ήθελε να με βοηθήσει!
Ευχαριστώ.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk"Ρώτα και θα φανείς ανόητος για πέντε λεπτά. Απέφυγε να ρωτήσεις και θα παραμείνεις ανόητος για πάντα."
-[Κινέζικο ρητό]- -
Ο/H jerry007 έγραψε:
Ήρθε τις προάλλες το Redmi 3 της αδερφής. Μετά από ξεκλείδωμα bootloader πέρασα την τελευταία 7.3 GTV. Το κινητό έχει από τα χειρότερα battery drain που έχω δει.
Το CPU total του Android app είναι ίσο με το Battery time του κινητού, επομένως ο επεξεργαστής καίει συνεχώς ακόμα και με κλειδωμένη την συσκευή. Έκανα Wipe Dalvik και Cache και συνεχίζει ακάθεκτο. Ξέρουμε τι το προκαλεί η πάω κατευθείαν για αλλαγή ROM;
Η αδερφή μου είναι αρχάρια χρήστης του Android και δεν το πολυψυρίζει το τηλέφωνο οπότε δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή που έβαλε.Nice to mitu!
-
Μήπως γνωρίζει καποιος να μ λυσει μια απορια? Επειδή κ εμενα παλι μ παρουσιασε to mi4 τα ιδια με τη μπαταρια κ τρλειωνει γρηγορα απ οταν πέρασα την 7.5.2.0 κ τ κανα ξανα wipe cache k davlik αλλα δεν έστρωσε αυτη τη φορά. Κ τωρα πχ εκανα το εξης. Κ θελω βοήθεια. Εχω 2% μπαταρια το βαζω να φορτισει και του κανω κατευθείαν επανεκκίνηση με τα κουμπιά power volume kai + - επίτηδες για να δω τι μπαταρία θα δειξει μετα κ μ λεει 33%τωρα π ανοιξε ενω ειχε 2.τι παίζει? τι να κάνω? Υποψίαζομαι οτι κατι δε παει καλα με το κύκλο και γι αυτο τελείωνει γρήγορα. Δε ξέρω τι να πω
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Προσθέσαμε τις νέες Stable-V7.3.1.0 ROM για το Hongmi/Redmi.
Οι σύνδεσμοι για την λήψη στην αρχική σελίδα του νήματος. -
Ρε παιδια θα διορθωθει το προβλημα που φεν μπορεις να απενεργοποιησεις το mic susspension ? Χαλαει η ποιοτητα ομιλιας στις κλησεις...
Το εχουν αναφερει πολλοι Dual/Single mic noise suppression switch does not work on Xiaomi Mi4/AndroidM 6 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Δειτε δω κοροιδια... δεν μπορεις καν να μιλησεις ... Search - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ειχα εεπανεκκινήσεις με 7.2.8 και περασα fastboot και μετα μεσω twrp (αφου εκανα πρωτα wipes) περασα 7.3.2. Σημερα ειδα παλι την πρωτη επανεκκινηση.... Τι αλλο μππρω να δοκιμαω εκτος απο το να το πεταξω?? Να σημειωσω οτι αυτα ξεκινησαν αφου εκανα update σε ΜΜ...Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ρε παιδιά σε ΜΙ4 και ελληνική Stable 7.3.3.0
Εδώ και λίγες μέρες παρατηρώ πολλά random restart του κινητού όταν σβήσει η οθόνη...
Και παίζει να φταίει το pokemon go?? -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Και παίζει να φταίει το pokemon go??
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Οχι φιλε μου...και εγω το ιδιο θεμα εχω και δεν εχω pokemon....Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Και παίζει να φταίει το pokemon go??
Ο/H ntel0s έγραψε:
Οχι φιλε μου...και εγω το ιδιο θεμα εχω και δεν εχω pokemon....
Χαχαχα ε τι φταίει
-
Ενα reboot την ημερα το γιατρο τον κανει περα! (Απο το κινητο,γιατι εγω κοντευω να το σπασω)Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0